Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van valamilyen pótcselekvése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valamilyen pótcselekvése párotoknak? Ha igen, akkor motiválod a leszokásra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Gondolom nem kell magyarázni, miről van szó. Köröm-és szájrágás, hajcsavargatás,ujjropogtatás és társai.

De bolondítsuk meg egy kicsit a kérdést. Találkoztatok már olyan emberrel, akinek a pótcselekvése valami nem szokványos dolog volt?

Nekem a legfurcsább élmény még általános iskolában volt. Egy srác a fejét piszkálta(nem vakarta),de úgy, hogy a haj kikopott egy pici területen. Ilyen kis tüsik maradtak, na azt tapogatta. Mert bökős és az jó...meg azt zörgeti a körmével vagy akármivel.

Én a hüvelykujj körömágyának kaparására álltam rá a mutatóujjammal. Szerencsére már leszoktam róla... Remélem :D

Nos akkor várom a válaszokat! :)

2021. jan. 12. 18:10
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

A férjemnek az ujjropogtatás, én meg papírfecniket tépkedek és gyűrök kis galacsinokba. Ha nincs papír, akkor a hajamat bizgerálom, vagy bármit ami a kezem ügyébe kerül. A lényeg, hogy az ujjaimmal mindig csináljak valamit. De a leggyakoribb a papír. Az összes füzetemnek, meg minden firkapapíromnak kisebb-nagyobb része hiányzik a sarkából.

Nem szoktatjuk le egymást, minek? Én sosem értettem, hogy miért kell minden apróságból problémát csinálni. Amíg nem egészségtelen, vagy valamilyen szempontból veszélyes, szerintem mindenki azt csinál, amit akar. :)

Tinikoromban arról akartak leszoktatni, hogy magamban beszéljek, mert "attól bolondnak néznek". Annyit sikerült tenniük, hogy most már csak olyankor beszélek magamban, ha fáradt vagyok, és olyankor is csak szótöredékeket mondok ki hangosan. Egyetemen dolgozom, elismert professzorokat hallok sokszor magukban beszélni. :) Azóta is kicsit haragszom emiatt a szüleimre (meg a társadalomra úgy általánosságban), hogy miért kell ennyire rászállni apró szokásokra, ami amúgy senkit nem zavar.

2021. jan. 12. 18:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Nagyon zabarban van szexuális izgalom hatására, egy nézéstől is paradicsom lesz. Egyre jobban bírja azt kell mondjam :)
2021. jan. 12. 18:29
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Gyakorifüggő. Ő motivált engem, hogy én is legyek az. Sikerült.
2021. jan. 12. 18:43
 4/10 anonim ***** válasza:
21%

- Sorry. Smoking. Prohibited.

- That telephone, put it away!

- No, put away the cigarette!

- I'll put it away, but you...

2021. jan. 12. 18:56
 5/10 A kérdező kommentje:

Kedves első!

Igen, nyilván nem kell leszoktatni az ilyen ártalmatlan dolgokról. De én nem is erre gondoltam, hanem a motivációra. Példának okáért finoman utalgatni arra, hogy a körömrágás nem szép látvány, csúnyák lesznek tőle a körmök is. Egyébként szerintem is mindenki azt csinál amit akar. Egészen addig, amíg nem árt másoknak.

2021. jan. 12. 19:07
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
Ha sok a feladata, automatikusan narkolepsziásra kapcsol. De olyan szinten, hogy bárhol elalszik és bármennyit, hogy ne kelljen vele foglalkoznia. Igyekszem ébren tartaniy csinálok neki kávét, van, hogy előkészítem neki úgymond a terepet, ilyesmi. Van, hogy elmegyünk sétálni a friss hidegben, hogy feléledjen kicsit. Tudja ő is, hogy ez probléma, van, hogy elmegy egy órára aludni és a lelkemre köti, hogy keltsem fel egy óra múlva akkor is, ha tiltakozik.
2021. jan. 12. 19:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is vannak ilyenek, szerintem nem kell "lenevelni" erről valakit ha a pótcselekvés nem káros. Nagyon sokszor ezek segítenek koncentrálni és stresszes helyzetben lenyugodni
2021. jan. 12. 20:10
 8/10 A kérdező kommentje:
Hetedik! Neked mik ezek? Nekem be kell, hogy valljam, nekem még a paplan sarkának rágicsálása is. :D Ugyan már rég kaptam magam rajta, de én még nem tekintem befejezettnek ezt a történetet.
2021. jan. 12. 20:17
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

A bőrt tépkedem az ujjaimon, a körmöm pattintgatom, a kardigánom gombját ki-be gombolom, a tollaimat rágom, az ekcémás sebeimet vakarom, a lábammal folyamatosan végzek valami mozgást meg biztos van még ami nem jut eszembe. Egy időben a hajamat rágcsáltam, de valaki rámijesztett, hogy a hajszálak amiket így lenyelek gombóccá fognak állni a gyomromban és bélelzáródásom lesz, úgyhogy azt azóta nem csinálom :D

Egy olyan van amiről próbálok leszokni, mert nyilvános helyen elég gusztustalan: kis miteszereket keresgélek a karomon, arcomon, nyakamon és egy kézzel kinyomkodom őket. Nehéz, mert észre se veszem, hogy csinálom.

Párom a száját harapdálja folyton, néha teljesen sebesre

2021. jan. 12. 23:46
 10/10 A kérdező kommentje:

Kedves kilencedik!

Venni kell ilyen szőrlabda elleni cicarágcsát! A macsekoknak is az segít. :D

Na de félre a tréfát! Ezekben tényleg az a legnehezebb, hogy az ember sokszor észre sem veszi, hogy csinálja. Baromi nehéz a leszokás és bármikor visszatérhet.

2021. jan. 13. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!