Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szokták ezt csinálni a pasik? (bővebben lenn)
Mert a sok hülye kitalálta, hogy az egyik módja a kiszemelt lány megszerzésének, ha azt mutatod, hogy "ignorálod".
Ritka nagy felszínes viselkedés és elég férfiatlan, de hát mindig van egy két hülye, de örülj neki, jó szűrési alap, hogy kivel ne gyere össze.
Én úgy vettem észre, ez jön be a lányoknak. Ha ignorálod (mint ahogy előttem írták) és kerülöd a társaságát de mutatod, hogy tetszik neked.
Úgy vettem észre, hogy aki kimutatja az érzelmeit a kiszemelt csaj iránt az nagyon valószínűséggel hoppon marad.
Ha bevallotta rajtad csúszott el a dolog. Gondolom játszottad a "foglaltat", az "érdektelent", vagy a "megközelíthetetlen jégkirálynőt".
Jobban örültél volna ha annyira összetöröd, hogy teljesen magába zuhan miattad? Hát, ő nem adta meg neked azt az örömöt.
válaszd amelyik tetszik
-túlélő típus
-nem jelentettél neki olyan sokat mint gondoltad
Szerintem ha bevallotta akkor valószínű te nem jeleztél neki hogy "mehetne" a dolog!
Ha így volt akkor igaza volt neki. Tovább kell lépni, nem szabad olyan szekér után futni ami nem vesz fel :) Ha nem így történt akkor pusztán meggondolta magát vagy szimplán fa..sz a csávó :D ÉN biztos nem járnék mással ha szeretnék valakit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!