Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hihetek neki, vagy hazudik? A fiuk szoktak ilyet csinalni?
Elolvastam az első kérdésed is.
Normális pasi nem csinál ilyet szerintem, legalábbis én nem tenném.
Észreveszem a szép lányokat, de ennyi.
A barátod, ahogy kiveszem, biztos szeret téged, a kérdés az, hogy tisztel is e.
Szakítani emiatt nem érdemes, inkább beszéljétek végig a dolgokat, és nem csak erről.
A második vagyok.
Érdekes, hogy a bizalmadat akarja, miközben másnak bókolgat.
Azt írtad, hogy akarsz mást keresni, de nem megy.
Gondolom akkor nincs meg az a nagy szerelem már.
Ha így van, akkor szakíts vele. Attól ne félj, hogy egyedül maradsz majd, vagy hogy csak rosszabb pasid lehet, mert ez nem igaz.
El kell döntened, hogy megérdemel e ez a kapcsolat még egy esélyt tiszta lappal, vagy pedig tovább keresed a boldogságod,ahol bizalom is lehet.
Ismét én.
Akkor beszéljétek meg, de hozd a tudtára, hogy nem elég, hogy egyszer bizonyítja, hogy szeret. Azt fent is kell tartani, és ez a nehezebb.
Én sem csak a kapcsolat elején törődöm a barátnőmmel,nem csak egyszer lepem meg, csak mert szerda van.
És ő sem teszi azt, hogy mivel már mellette vagyok, akkor nem is kell adnia magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!