Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hihetek neki, vagy hazudik? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hihetek neki, vagy hazudik? A fiuk szoktak ilyet csinalni?

Figyelt kérdés
A "Folytassam vele, vagy ne" c. kerdest en irtam. azota elmult sok idő, de még mindig nem tudok rajta tullepni. mindig eszembejut. ezzel mintha rombolta volna az önbizalmamat. az eset utan tartottunk 1 hét szünetet, de akkor is folyton irt meg hivogatott h hianyzok neki. meg a mikor mondtam h hétvégén ne talalkozzunk, akkor aggodott h esetleg kimegyek mas pasival randizni. kimentem szorakozni nelkule, de ezt ő nem tudja. azt akartam h jobb legyen a kedvem, es h igy visszavagjak neki, de aztan inkabb gyorsan hazamentem, mert nem akartam h megtudja. amugy aztan akarhanyszor beszéltünk rola, mindig mondta h nem flört volt, es h engem szeret, velem akar lenni, azt csak azért irta annak a csajnak mert latta h milyen beképzelt, és h adja alá a lovat. a fiuk csinalnak ilyet? kérlek ne irjatok azt h normalis a flört egy komoly kapcs. ban, mert nalam az nem fer bele.
2009. márc. 19. 22:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nem lehet nagyon érteni a kérdést,mert egy elözö kérdésedre utlatál,dehát azt már ki tudja és ki fogja visszakeresni.ird le aztis
2009. márc. 19. 22:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Elolvastam az első kérdésed is.

Normális pasi nem csinál ilyet szerintem, legalábbis én nem tenném.

Észreveszem a szép lányokat, de ennyi.

A barátod, ahogy kiveszem, biztos szeret téged, a kérdés az, hogy tisztel is e.

Szakítani emiatt nem érdemes, inkább beszéljétek végig a dolgokat, és nem csak erről.

2009. márc. 19. 22:39
 3/9 A kérdező kommentje:
A baratommal mar lassan 1 éve együtt vagyunk. próbáltam neki mindent megadni, törődni vele, vele feküdtem le először. neki is én voltam az első, érzem h szeret, törődik velem, eljön hozzam hóban, sárban, figyelmes, minden honapban kapok rózsát is. azonban történt valami, ami miatt megingott a bizalmam benne. egy közösségi portálon volt egy nyereményjáték, aminek az volt a lenyege, hogy az emberek minél több uj ismeretségre tegyenek szert, akiknek a legtöbb lesz, azok közül sorsolnak ki vkit. legalabbis vmi hasonlorol volt szo. értékes nyereményeket ajanlottak, igy a baratom is probalkozott. nem is szoltam amiatt semmit, hogy lanyokat is bejelölt, hiszen tudom h en vok fontos neki. azonban valamelyik nap nezegettem az ismerőseit, és ráakadtam egy lanyra. a baj az volt, hogy a lany profiljan volt egy kép a lány két baratnőjéről. a baratom pedig azt irta kommentarba h "aranyosak, de közel sem annyira mint te". ezen kiakadtam. amikor megkerdeztem tőle, azt mondta h csak hülyéskedésből irta, nem gondolt semmit komolyan. bocsanatot is kért, h ekkora hülyeséget csinalt. most az van, h nem talalkozunk egy ideig, mert ki akarom ezt heverni. az a "baj", h szeretem, es ez nagyon fajt. megéri egy ilyen dolog miatt feladni egy 10 honapos kapcsolatot? amugy egyaltalan nem link alak, a szüleim is birjak. ő 20 eves, en 18. kerlek, segitsetek. irjatok vmit, mert tanacstalan vok.
2009. márc. 19. 22:42
 4/9 A kérdező kommentje:
Masodik valaszolonak : azt mondta h eppen ott voltak egy baratjanal (ez a baratja abszolut nem tiszteli a lanyokat, csak szexre kellenek neki, de a fiumnak ez a legjobb baratja :S )nemtom, nagyon elvok keseredve. akarhanyszor beszéltünk erről, egyszerűen felhuzodik h miert nem bizok benne. de én nem tudok ezen tuljutni, de szakitani se tudok vele. nemtom mit tehetnék h jobb legyen a helyzet. ő azt mondja h tisztel, és h régebben is beszólt masoknak ha vmi nem tetszett. nekem mégis nagyon rossz volt az az érzés, sose felejtem el. akarnék mást keresni.. de nem megy. eddig még rosszabb pasijaim voltak. emigy rendes velem, probal mindent megadni, ami kell, meg én is neki. ő a bizalmamat hianyolja. nem tudom megadni.. :S
2009. márc. 19. 22:44
 5/9 A kérdező kommentje:
Es meg annyi h aztan lement minden ilyen oldalrol, csak h ne legyen emiatt vita.
2009. márc. 19. 22:50
 6/9 anonim ***** válasza:

A második vagyok.

Érdekes, hogy a bizalmadat akarja, miközben másnak bókolgat.

Azt írtad, hogy akarsz mást keresni, de nem megy.

Gondolom akkor nincs meg az a nagy szerelem már.

Ha így van, akkor szakíts vele. Attól ne félj, hogy egyedül maradsz majd, vagy hogy csak rosszabb pasid lehet, mert ez nem igaz.

El kell döntened, hogy megérdemel e ez a kapcsolat még egy esélyt tiszta lappal, vagy pedig tovább keresed a boldogságod,ahol bizalom is lehet.

2009. márc. 19. 23:01
 7/9 A kérdező kommentje:
Ez egy jo kerdes. az a baj h nem tudom h hol romlott el a dolog. mit ronthattam el. mindenki szerint rendes pasi, a szüleim se mondtak erre semmit ( pedig ők biztos szólnának ha vmi lenne, mert ha én a szerelemtől nem veszek észre vmit, ők biztos ). képtelen vok szakitani vele.. meg akarom beszélni ezt a dolgot, hátha nem is akkora bűn, de egyre jobban gyötör. ő mindig mondja h nem akart vele megbantani, meg h nem is jutott eszébe h ez nekem fajhat, mert azt hitte h tudok jozanul gondolkodni, es h mar bebizonyitotta h szeret. nem merek szakitani, mert félek h ugyis megint kibékülnénk. mar probaltam sokszor, de egyszeruen fogta magat es eljött hozzam h megbeszéljük.
2009. márc. 19. 23:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Ismét én.

Akkor beszéljétek meg, de hozd a tudtára, hogy nem elég, hogy egyszer bizonyítja, hogy szeret. Azt fent is kell tartani, és ez a nehezebb.

Én sem csak a kapcsolat elején törődöm a barátnőmmel,nem csak egyszer lepem meg, csak mert szerda van.

És ő sem teszi azt, hogy mivel már mellette vagyok, akkor nem is kell adnia magára.

2009. márc. 19. 23:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia!Küldtem egy privát e-mailt,mert kicsit hosszú,amit irtam.Remélem segít!
2009. márc. 19. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!