Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha elmegy \'haverjaival\' szórakozni beszélni stb. és iszogatnak. És tippem nincs, hogy miket szoktak csinálni. Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, akit NAGYON szeretek. És ő is engem. Nos egy távkapcsolatról van szó, ami 3 hónapja tart. 2-3 hetente tudunk talizni 1 hétvégére. Én nem cigizek és nem is iszok semmi féle alkoholt. De ő viszont cigizik és iszik is. ( próbálom leszoktatni a cigiről és az alkoholról, de nem nagyon megy. ) Néha elmegy \'haverjaival\' szórakozni beszélni stb... és iszogatnak. És tippem nincs, hogy miket szoktak csinálni. Szerintetek ez normális??? Én sose voltam nagy bulizós meg szórakozós tipus, de Ő eléggé jájra a suli discót (ott is alkohol, cigi) meg bárba is megy néha-néha. Szerintetek. Ez így rendjén van? Mit tegyek? Én 15 éves vagyok ő 18.2009. febr. 7. 00:26
1/4 anonim válasza:
Hát... 15 évesen nem meglepő, hogy nem vagy nagy partyarc, tőle pedig 18 évesen az nem meglepő, hogy az. Távkacsolat...így nem tudsz hatni rá. Ha szeret, nem csinál olyat, amit te valószínűleg nem szeretnél, ha pedig nem, akkor úgysem tudod megakadályozni. A bizalmon van a hangsúly. Ez a távkapcsolat alapja.
2/4 A kérdező kommentje:
Hmm! Értem, megpróbálok akkor alakítani. De azt hiszem még nőnöm kell. De oks és köszi a gyors választ.
2009. febr. 7. 01:13
3/4 anonim válasza:
Nem akarlak lelombozni, és ezt azért írom, mert nem hiszek a távkapcsolatokban...
Szerintem nem kellene ilyenek miatt izgulnod, ha egy veled egykorú- és mentalitású lánnyal ismerkednél meg, akivel bármikor találkozhatsz.
A bizalmatlanság egyébként meg fogja ölni ezt a kapcsolatot. Én a helyedben nem várnám meg!
4/4 anonim válasza:
Ha jól értem a helyzetet... 15 éves pasi vs 18 éves csaj? Necces. Távkapcs? Ajjaj... Haverok? Buli? Pia? Jajjjajjajjaj. Nem akarlak elkeseríteni, de hosszútávon halott ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!