Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsalásról mi a véleményetek? Pótcselekvés szerintetek?
viszont ha azt nézzük, hogy ugyanaz van akit megcsal, van akit nem..
ez annak kérdése is lehet, hogy mennyire tiszteli, becsüli a párját az illető, ill. mennyire tisztelhető..
Ha mindent megkap otthon, akkor is megcsalhat a házastársad, ha nem mond nemet egy lehetőségre ami adódik. Még csak nem is kell feltétlen vadászni. Elég ha jön egy ember, aki bepróbálkozik, és ő nem utasítja vissza. Csak egyszer kell eljönnie, és vége.
Egyesek azzal takaróznak, hogy kell a változatosság, és ez független az érzelmektől. Nos ez kamu. Aki tényleg szereti a társát, annak nem kell más. Akinek változatosság kell, az ne házasodjon meg, és ne legyen komoly kapcsolatban (amiben becsapja, megcsalja azt, aki hűséges hozzá).
Vállalja a nyitott kapcsolatot nyíltan, a párja beleegyezésével, vagy legyen szexkapcsolata, pénzes szex stb...
en az vagyok, aki vilageletemben melysegesen eliteltem a megcsalast, azt vallottam, hogy aki szeret valakit, az nem csalja meg azt, akit
szeret. Ha pedig elmulik a szerelem, akkor is husegesnek kell lenni, es elobb szolni kell a masik felnek, ha valami nagyon rosszul megy kettejuk kozott (a nagyon rossz egyaltalan csak annyit jelent, hohy annyira rosszul, hohy megfordulhat egyaltalan valaki fejeben a megcsalas...), meg kel probalni tenni a javulasert, ha nem.megy akkor le kell zarni a kapcsolatot es utana lehet ujat kezdeni...
Na az elet bebizonyitotta, hogy elveim lehettek, de igenis van az a pont es helyzet, amikor olyanna valik egy kapcsolat minden igyekezet es tenni akaras es konkret tettek ellenere is, hogy jon valaki es megcsalom a masikat.
Potcselekves-e? vegul is az most hogy belegondolok nagyon is (szar vele szembesulni idorol-idore). A helyett cselekszem ezt es fogadom el mas kozeledeset es megyek bele hulyebbnel hulyebb altalam korabban mellyen lenezett helyzetekbe, hogy valnek, egyedul lennek egy pici gyerekkel es a parom otthagynam biztos anyagi hatter nelkul. nem akarom megbantani azzal hogy kozlom rohadtul boldogtalan vagyok vele es valjanak szet az utjaink. Bar mar mondtam csak nem erdekelte (ekkor johetett a harmadik).
Igen potcselekves es akinek otthon minden rendben van az nem csalja meg a masikat. Mondjuk az meg kerdes, hohy eredetileg is otthonnak tekintette e azt a megcsalo vagy csak ott volt, de soha nem ugy, hogy akkor most csak en es te azaz mi vagyunk es ebben a kapcsolatban nincs helye harmadiknak. Ugyanis ha valaki eleve nem hive vagy nem tud olyan kozeli intim ketemeberes parkacsolatot kiepiteni, akkor annak se az a jellemhibaja, hogy o a megcsalos fajta, hanem o az a fajta, aki nem bir "zart, teljes lekotelezodesben elni".
en ketsegbeesesemben probalok valami boldogsagot lelni a megcsalasban...de nagyon pillanatnyi.bonyolult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!