Miért jöttek a szüleim mindketten zavarba, (arckifejezés, elfordulás) amikor a megcsalásról kezdtem el beszélni út közben a kocsiban? Uffff
Figyelt kérdés
Ez egy költői kérdés.:D Ez nagyon durva.:(
Utálom őket!
2011. febr. 9. 12:55
1/10 anonim válasza:
hat, attol fugg milyen kontextusban volt szo a dologrol, de inkabb oket kellett volna errol megkerdezni
2/10 anonim válasza:
Ezért utálod őket? Érdekes.....nem tudom hány éves vagy, de ha már nem kisgyerek akkor gáz hogy ennyire infantilis a gondolkodásod, ha meg még gyerek vagy akkormeg valószínűleg azért vágtak pofákat mert furcsállták hogy miért beszél egy gyerek ilyen témáról.
3/10 anonim válasza:
Szia, valoszinu azert jottek zavarba, mert mindketten felreleptek az idok soran es inkabb kitertek a valasz elol!
4/10 anonim válasza:
Az autót, a kaját amit adnak, a lakást a fejed fölé, a biztonságot, azt nem utálod, ugye? Csak a szüleidet. Kis ostoba vagy.
5/10 iDev válasza:
1. A költői kérdés nem vár választ. Akkor miért teszed fel itt?
2. Miért utálod őket?
3. Az, hogy zavarba jöttek még nem jelenti, hogy félreléptek. Lehet, hogy csak kényelmetlen nekik ilyen témáról beszélgetni.
6/10 anonim válasza:
Még nagyon gyermeteg a gondolkodásod.
Húgom is utálja az apánkat, sőt engem is. De az nem jut eszébe, hogy amikor kér valamit rögtön megkapja és ha én nem vásárolnék és főznék rá, akkor nem is enne. Az a ti bajotok, hogy túl el vagytok kényeztetve, jó dolgotok van és unatkoztok.
7/10 A kérdező kommentje:
16/l Na jó, nem utálom őket, csak dühömben írtam ki.
2011. febr. 9. 13:35
8/10 anonim válasza:
Egyébként semmi közöd ahhoz, h félreléptek-e.
Ez az ő dolguk.
Csínján bánj a szavakkal, mert megbánhatod őket.
9/10 anonim válasza:
Az autót, a kaját amit adnak, a lakást a fejed fölé, a biztonságot.Ez nem elég,szeretet is kéne,meg jó légkör...
10/10 anonim válasza:
Költői kérdés? Akkor most ne válaszoljak rá?:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!