Mit gondolsz a tartós érzelmi megcsalásról? (Tartós alatt több, mint egy évet értek).
Én is voltam már párszor szerelmes másokba, miközben a pasimmal jártam. De úgy nem tettem semmit, csak az agyamban fantáziálgattam. Ilyenkor volt hogy észrevette a párom, meg olyan is volt, hogy másra gondoltam miközben szeretkeztünk, de neki jó volt így is, mert nem tudta min jár az agyam.
Hát előfordult, persze ezeket a dolgokat inkább nem mondanám el neki, mert hülyének nézne. Ezek csak egy ideig vannak, aztán elmúlnak. Nagyjából úgy múlik el, ha a másik srácban elkezdek hibákat keresni, és akkor rájövök, hogy a pasim sokkal jobb.
De mindig az a vége, hogy megint szerelmes leszek a pasimba, és tök jó.
Így nem olyan unalmas a hosszú párkapcsolat.
Najó, volt, hogy szenvedtem is emiatt, de ez az én agyszüleményem, neki ezt nem kell tudnia. Már úgyis eldöntöttem, hogy örökre vele maradok :)
Az szerintem nem is sok. inkább vonzalom.
De pl. egy év már elég nagy gond szerintem.
Biztos, hogy észreveszi ?
Mi van, ha amúgy meg jól elvannak, nem nagyon veszekednek, kijönnek egymással. Akkor hogy veszi észre ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!