Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vélekedtek a megcsalásról?

Hogyan vélekedtek a megcsalásról?

Figyelt kérdés
Itt arra gondolok, hogy mindkét fél tehet róla? Vagy csak az egyik és ez a megoldás egy házasságban? (pár év együttélés után, akár gyerek után) Vagy csak simán egy párkapcsolatban?
2011. nov. 24. 09:51
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
7%
előbb-utóbb eljön az az idő! Aztán vagy lesz alkalom, vagy nem !
2011. nov. 24. 09:56
 2/27 anonim ***** válasza:
87%
Az tehet róla midig aki megteszi-aki megcsal.Sokszor jönnek olyan indokokkal hogy mert a párja elhanyagolja...Aha,persze akkor bekellene fejezni az aktuális kapcsolatot ha már nem megy és rögtön nem megcsalás a neve annak amit tesz...!!!!
2011. nov. 24. 10:01
 3/27 anonim ***** válasza:
83%

A megcsalás sosem megoldás. Semmire. Valaki vagy meg tudja beszélni a dolgait vagy nem.

A szerelmesek nem véletlenül nem lépnek félre. A másik többet jelent a saját életüknél. Szóval ha valakit igazán szeretünk, akkor nem mással képzeljük el az életünk. Inkább meg kell beszélni a dolgot, mégha sokszor nehéz is.

2011. nov. 24. 10:02
 4/27 A kérdező kommentje:
Igaz, igaz. De van aki mégis megteszi, több év után is. Miért? Nem is szerette igazán az illetőt, ha ezt tette vele? Amikor egy másik nővel/férfival szexel nem gondol arra, hogy nem fair ezt tenni Vele? Én nem értem ezt, nem is akarom ezt a fajta fájdalmat és megaláztatást átélni.
2011. nov. 24. 10:10
 5/27 anonim ***** válasza:
27%

Mindig hibás a másik fél is,ha egy kapcsolatban a megcsalás felmerül. Csak ezt a nők többsége nem hajlandó elismerni.

Ha a partner a házasság előtt is állandóan váltogatta a szeretőit,akkor ez nem fog megváltozni a házasság alatt sem.

Előtte kell megismerni a másikat,és nem csak rózsaszín szemüveget viselni.

2011. nov. 24. 10:19
 6/27 anonim ***** válasza:
88%
Engem is megcsalt a barátom... pedig úgy éreztem mindent megkapott amit szeretett volna,neki mégis más kellett,csak azért hogy legyen önbízalma ez volt az indok.
2011. nov. 24. 10:20
 7/27 anonim ***** válasza:
73%

5-ös hozzászóló!

Nem értek egyet,szerintem csak az a hibás aki dönt és megteszi amit nem kellene!

2011. nov. 24. 10:28
 8/27 anonim ***** válasza:
13%
Megjegyzendő: a félrelépés nem azonos a megcsalással, ami ugye hosszabb, akár évekig tartó szexuális kapcsolat a házastárs tudta nélkül. Vagy akár tudtával is...
2011. nov. 24. 10:30
 9/27 anonim ***** válasza:
én meg annyit mondanek hogy csak hogy nem kell feltetlenul ahhoz valami gondnak lenni a kapcsolatban hogy megtortenjen a dolog,sok esetben minden ok de az egyik fel meg igy is megteszi a dolgot...ez ember fuggo!!valakinek semmi nem jo és mindenben talal valami hibat a masikkal kapcsolatban,akit a vere hajt az mindig talalni fog valami kibuvot hogy felre kefelhesen,legyen az ferfi vagy no....
2011. nov. 24. 10:42
 10/27 anonim ***** válasza:
70%
lehet itt most filozofalni a fogalmakka, h " megcsalás ", meg " félrelépés ", mindkettő ugyanolyan undorito.. aki nem tudja megbeszélni a gondjait, az inkabb ne is létesitsen parkapcsolatot..
2011. nov. 24. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!