Hogyan vélekedtek a megcsalásról?
"kénytelen" mással máshol pótolni a hányt amit a párja nem tud megoldani."
Ez annyira marhaság. Hol marad az összetartás? Jóban, rosszban, de együtt?
Egyszerű félrelépésekből is baj lesz egy idő után, egyszer csak belebotlik valakibe, aki több lesz egy kufircolásnál. A nyitott házasság előbb-utóbb bebukik. A megcsalás annak a bűne, aki a megcsaló fél. Ha gond van egy házasságban, azt meg kell oldani, nem félrelépni. Ha valakivel családot alapítottam, tudtam, milyen, ha akkor jó volt, legyen jó mindig.Felelősek vagyunk a gyerekekért is, akiknek apa is , anya is kell, a család jelenti a biztos hátterüket. Ha pedig a problémát nem sikerül sehogy sem megoldani, vagy a másik fél sem akarja, marad a válás.
A csak szexért félrelépegetők félrelépegetéseit ugyan még el lehetne nézni, mert engem szeret, csakhogy ez nem lesz mindig így. Elég egyszer veszekedni, aztán máris a szerető karjaiban köt ki végleg. Nem lehet úgy élni, hogy állandóan mindenkinél jobbnak kell lenned, mindenkinél többet eltűrnöd, mert különben a "párod" lelép az aktuális szeretővel. Ez a megoldás csak ideig-óráig tart.
"A csak szexért félrelépegetők félrelépegetéseit ugyan még el lehetne nézni, mert engem szeret, csakhogy ez nem lesz mindig így. Elég egyszer veszekedni, aztán máris a szerető karjaiban köt ki végleg. Nem lehet úgy élni, hogy állandóan mindenkinél jobbnak kell lenned, mindenkinél többet eltűrnöd, mert különben a "párod" lelép az aktuális szeretővel. Ez a megoldás csak ideig-óráig tart."
De hát ilyen kapcsolatba csak az megy bele, akinek erre igénye van. Akkor viszont megcsalna hagyományos kapcsolatban is, elmondja vagy lebukik, az is csak ideig-óráig tart. Akkor meg nem tök mindegy elvileg?
Agyban dől el a megcsalás, igen, de akinek nincs erre igénye, annak nem jelent küzdelmet, míg a másiknak igen. Könnyű úgy mondani, hogy nem tennéd meg, ha neked ez a természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!