Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vélekedtek a megcsalásról?

Hogyan vélekedtek a megcsalásról?

Figyelt kérdés
Itt arra gondolok, hogy mindkét fél tehet róla? Vagy csak az egyik és ez a megoldás egy házasságban? (pár év együttélés után, akár gyerek után) Vagy csak simán egy párkapcsolatban?
2011. nov. 24. 09:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
30%
mindkét fél. bár felmerül a kérdés mit hivsz megcsalásnak. érzelmi kapcsolatot?vagy puszta szex et?feleségemmel még a legelején megbeszéltük(mert mi szoktunk ilyet sok mai párral ellentétben) h mind a ketten szexelhetünk. persze ehez kell egy ilyen felfogás nameg éretség is h lásd ha a másik cask azért megy bele ilyenbe mert szeret közbe bellül összetörik. nálunk ez bevált és működik. nem tudunk arrol h mikor kivel fekszik le a másik nem is érdekel amig ez pusztán szex. megegyeztünk h nincs érzelem a puszta szexbe. szeretjük egymást le is fekszünk egymással van 3 gyerekünk is. emellett viszont néha mindkettőnknek szüksége van pusztán szexre minden érzelem nélkül. 15éve müködik köztünk az elején megegyeztünk h amint kiszeretünk egymásbol hagyuk az egészet azota persze lett gyerek házasság minden már nembiztos h ilyen könnyen kezelnénk ezt a helyzetet. de szerencsére nem is kell.ehez az kell h eltudom fogadni h engem szeret velem szeretkezik pusztán mással is szexel. és ez nekünk megy. el lehet itélni érte de működik
2011. nov. 24. 10:56
 12/27 anonim ***** válasza:

Teljesen más tészta az amikor a másik tudtával történik a dolog.

És nem értek azzal egyet, hogy mindkét fél hibás. Ez általában a megcsaló fél védekezése. Az embernek azért van szája, hogy beszéljen vele. Ha nekem valami nem okés a kapcsolatban, akkor azt megmondom. Ha nagyon nem okés, akkor szakítok. A megcsalás gerinctelenség. Ez a "nem kaptam meg mindent" pedig egy önző hülye védekezés.

2011. nov. 24. 11:17
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom a megcsalásról hogy nem mind a kettő ember hibája!

A megcsalás a fejben dől el.Ha én az agyamban elhatározom hogy nem csalom meg a páromat akkor nem is csalom meg,mert az elhatározásomhoz tartom magamat,még akkor is ha meglenne rá a megfelelő alkalom!

Sokan jönnek azzal a dumával hogy a férjem/feleségem tehett róla hogy megcsaltam.Miért is a másik fél a hibás??

Esetleg ha észreveszem hogy a másik elutasító velem,nem olyan mint rég és a szexet sem akartja már,akkor nem egy harmadikhoz rohanok hogy elégítsen ki minden téren,hanem otthon megpróbálom helyrehozni a dolgokat sok-sok beszélgetéssel,kummunikációval.Ha ez nem megy?Megpróbálom még 1szer még 1szer még 1szer.Ha nem lehet rendbehozni?Akkor szakítok/elválok.Nem pedig a másik háta mögött sunnyogok és kef.lek össze-vissza.Ez lenne méltó egy kultúrált,civilizált emberhez.

De a mai emberek fő baja,hogy nem képesek és nem akarják a dolgokat rendbe hozni,mert egyszerübb szakítani/elválni és mással lelépni.Ebben nincs akkora fáradság mint a dolgok legeslegmélyére nézni!

2011. nov. 24. 11:23
 14/27 anonim ***** válasza:
21%

Semmi baj nincs egy időnkénti félrelépéssel, ha úgy hozza a helyzet - nem szűnünk meg férfinak és nőnek lenni attól, hogy megházasodtunk, meg lehet kívánni másvalakit is. Viszont ezt nem kell a házastársra terhelni, neki ehhez semmi köze, ne is tudjon róla, mert fölösleges fájdalom lenne. Nem azért történik, mert ő már nem elég jó, hanem mert emberek vagyunk, nem pedig gépiesen hűséges lények.

Egész más a helyzet a tartós házasságon kívüli kapcsolattal, szerelemmel. Ahhoz nagyon is köze van a házastársnak, meg kell vele beszélni, és együtt dönteni, hogyan tovább.

2011. nov. 24. 11:34
 15/27 A kérdező kommentje:
13-as. Nagyon egyetértek veled, mintha csak én mondtam volna. De tényleg, ha korrekt, civilizált, felnőtt ember aki szereti a társát az nem teszi ezt meg vele. Mert számtalan ilyen van, hogy a felesége nem feküdt le vele egy idő után és rögtön félrekefélt. Mert hát ő férfi, és na. Megteheti. Ahelyett, hogy gondolt volna a családjára és nem a farkára, és megbeszélte volna a szeretett feleségével... Ennyit ért a kapcsolatuk? Ennyit ér az az ember is? Nemtudom miért nem lehet ezt megbeszélni, miért könyebb félrekefélni..
2011. nov. 24. 11:44
 16/27 anonim ***** válasza:
17%
Ahogy végigolvastam, rájöttem arra, az életben nincs is annyi félrekufircolás!? Itt mindenki elitéli, valamiért mégis majd mindenki megteszi! Mégis miért van annyi ku va, meg ku afi? Miért a sok csalás, megcsalás miatti válás? Ja, ők a kivételek! De nem azok vannak többen? Tehát a többség? Nem szép dolog, meg undorító, meg szemétség, meg stb., de akkor hozzászólók küzül ki lesz a legközelebbi, aki megteszi? Mert meg fogja tenni, bár még el sem tudja képzelni, de eljön az az idő, eljön a kisértés ideje!
2011. nov. 24. 11:56
 17/27 anonim ***** válasza:
63%

16-os!

Neked eljött a kisértés ideje???

Nő vagy férfi vagy?

Ne magadból indulj ki!

Pont az ilyen férg.ek miatt mennek családok tönkre mint amilyen te vagy!

2011. nov. 24. 12:02
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

igazából megcsalás és megcsalás közt is különbséget kell tenni.

ugyanis nem mindegy, hogy azért csalja meg az egyik fél a másikat, mert egyszerűen ilyen tipus (magyarán a másik mindent megtehet, akkor is idővel kelleni fog valaki más is) vagy a másik eset, amikor egy kapcsolatban valami nem működik megfelelően és hiába ad figyelmeztető jeleket a hiányban szenvedő fél, a másik nem tud vagy nem akar tudomást venni a dologról és "kénytelen" mással máshol pótolni a hányt amit a párja nem tud megoldani. az első esetben csak és kizárólag a megcsaló fél a hibás...azonban a másodiknál már mindkettő..

2011. nov. 24. 12:20
 19/27 anonim ***** válasza:
79%

Ez egy vicc!

"kénytelen" mással máshol pótolni a hányt amit a párja nem tud megoldani."

Tehát ha én éppen nehéz időszakba vagyok és nem akarok szexelni a férjemmel x idő óta,esetleg depressziós is lettem és lelkileg sem vagyok a toppon,akkor számoljak vele hogy a drága férjem mással vigasztalódik mert hiszem ő kénytelen mással pótolni a hiányt,amit én nem tudok megadni neki ÁTMENETILEG?!?!?!Ez a mai felfogás nevetséges :D:D

2011. nov. 24. 12:24
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

" azért csalja meg az egyik fél a másikat, mert egyszerűen ilyen tipus"

Ahogyan már írták előttem, a hűség egy döntés kérdése. Ez az "ilyen tipus" is csak egy kifogás. Van úgy, hogy valaki képtelen a monogáimára. Ez igaz. És ha ezzel az illető tisztában van, akkor nem kell párkapcsolat. Vagy akkor találjon olyan párt, aki kész a nyitott kapcsolatra. Viszont átverni és hülyének nézni a másikat, csak azért mert "ilyen tipus", tisztességtelen dolog.

2011. nov. 24. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!