Hogyan vélekedtek a megcsalásról?
Teljesen más tészta az amikor a másik tudtával történik a dolog.
És nem értek azzal egyet, hogy mindkét fél hibás. Ez általában a megcsaló fél védekezése. Az embernek azért van szája, hogy beszéljen vele. Ha nekem valami nem okés a kapcsolatban, akkor azt megmondom. Ha nagyon nem okés, akkor szakítok. A megcsalás gerinctelenség. Ez a "nem kaptam meg mindent" pedig egy önző hülye védekezés.
Azt gondolom a megcsalásról hogy nem mind a kettő ember hibája!
A megcsalás a fejben dől el.Ha én az agyamban elhatározom hogy nem csalom meg a páromat akkor nem is csalom meg,mert az elhatározásomhoz tartom magamat,még akkor is ha meglenne rá a megfelelő alkalom!
Sokan jönnek azzal a dumával hogy a férjem/feleségem tehett róla hogy megcsaltam.Miért is a másik fél a hibás??
Esetleg ha észreveszem hogy a másik elutasító velem,nem olyan mint rég és a szexet sem akartja már,akkor nem egy harmadikhoz rohanok hogy elégítsen ki minden téren,hanem otthon megpróbálom helyrehozni a dolgokat sok-sok beszélgetéssel,kummunikációval.Ha ez nem megy?Megpróbálom még 1szer még 1szer még 1szer.Ha nem lehet rendbehozni?Akkor szakítok/elválok.Nem pedig a másik háta mögött sunnyogok és kef.lek össze-vissza.Ez lenne méltó egy kultúrált,civilizált emberhez.
De a mai emberek fő baja,hogy nem képesek és nem akarják a dolgokat rendbe hozni,mert egyszerübb szakítani/elválni és mással lelépni.Ebben nincs akkora fáradság mint a dolgok legeslegmélyére nézni!
Semmi baj nincs egy időnkénti félrelépéssel, ha úgy hozza a helyzet - nem szűnünk meg férfinak és nőnek lenni attól, hogy megházasodtunk, meg lehet kívánni másvalakit is. Viszont ezt nem kell a házastársra terhelni, neki ehhez semmi köze, ne is tudjon róla, mert fölösleges fájdalom lenne. Nem azért történik, mert ő már nem elég jó, hanem mert emberek vagyunk, nem pedig gépiesen hűséges lények.
Egész más a helyzet a tartós házasságon kívüli kapcsolattal, szerelemmel. Ahhoz nagyon is köze van a házastársnak, meg kell vele beszélni, és együtt dönteni, hogyan tovább.
16-os!
Neked eljött a kisértés ideje???
Nő vagy férfi vagy?
Ne magadból indulj ki!
Pont az ilyen férg.ek miatt mennek családok tönkre mint amilyen te vagy!
igazából megcsalás és megcsalás közt is különbséget kell tenni.
ugyanis nem mindegy, hogy azért csalja meg az egyik fél a másikat, mert egyszerűen ilyen tipus (magyarán a másik mindent megtehet, akkor is idővel kelleni fog valaki más is) vagy a másik eset, amikor egy kapcsolatban valami nem működik megfelelően és hiába ad figyelmeztető jeleket a hiányban szenvedő fél, a másik nem tud vagy nem akar tudomást venni a dologról és "kénytelen" mással máshol pótolni a hányt amit a párja nem tud megoldani. az első esetben csak és kizárólag a megcsaló fél a hibás...azonban a másodiknál már mindkettő..
Ez egy vicc!
"kénytelen" mással máshol pótolni a hányt amit a párja nem tud megoldani."
Tehát ha én éppen nehéz időszakba vagyok és nem akarok szexelni a férjemmel x idő óta,esetleg depressziós is lettem és lelkileg sem vagyok a toppon,akkor számoljak vele hogy a drága férjem mással vigasztalódik mert hiszem ő kénytelen mással pótolni a hiányt,amit én nem tudok megadni neki ÁTMENETILEG?!?!?!Ez a mai felfogás nevetséges :D:D
" azért csalja meg az egyik fél a másikat, mert egyszerűen ilyen tipus"
Ahogyan már írták előttem, a hűség egy döntés kérdése. Ez az "ilyen tipus" is csak egy kifogás. Van úgy, hogy valaki képtelen a monogáimára. Ez igaz. És ha ezzel az illető tisztában van, akkor nem kell párkapcsolat. Vagy akkor találjon olyan párt, aki kész a nyitott kapcsolatra. Viszont átverni és hülyének nézni a másikat, csak azért mert "ilyen tipus", tisztességtelen dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!