Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5. randin sex okés?
Figyelt kérdés
Ha addig minden jól alakult.2022. máj. 20. 18:21
1/9 anonim 

válasza:

Van, aki már az elsőn is szexel. Ezt neked kell tudni, te mikor érzed magad késznek rá, nem másnak!
2/9 anonim 

válasza:

Ha ez is a te kérdésed
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
És ha ilyen bizonytalan vagy hogy itt kell megkérdezned akkor inkább hagyd a francba az egészet
3/9 anonim 

válasza:

Igen, ha megvan a bizalom és a vágy is.
4/9 anonim 

válasza:

Csak akkor, ha a másik fél is beleegyezik:)
5/9 anonim 

válasza:

Ha mindketten akarjátok, akkor persze
6/9 anonim 

válasza:

Szerintem ez már nincs olyan hamar, de persze ha csak szexre hajt, akkor még koppanhatsz. Viszont a mai világban senki nem vár hónapokat.
Nem tudhatod mi lesz. Nekem egyszer volt olyan, hogy nem is tudom, 2-3 hét után lefeküdtem vele, aztán nem is lett belőle semmi, mert elég hamar rájöttem, hogy csak arra kellek. Amikor meg szóvá tettem, hogy kicsit több időt szeretnék vele tölteni, akkor kidobott, mondván hogy nem szereti a hisztis nőket.
Szóval szerintem egy kapcsolat elején minden bizonytalan. Ha kívánod, tedd meg, de ne sírj nagyon, ha nem lesz belőle semmi.
7/9 anonim 

válasza:

Persze, teljesen oké. Oké az elsőn, az ötödiken, de a tizediken is.
8/9 anonim 

válasza:

#6 akkor én senki vagyok, mert a páromra hónapokat "vártam"
9/9 anonim 

válasza:

Meg jo h nem egybol fekudtetek le. Ugy hogy teljesen oke, ha keszen alltok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!