Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiralykutya kérdése:
Mi a véleményetek hogy a randin a nőnek azt mondom hogy válasszon egyet a kuponjaimból mert csak olyasmit ehet ami így ingyen van illetve lehet mást is de akkor ő fizeti?
Figyelt kérdés
2022. máj. 6. 12:51
2/24 anonim 

válasza:

Ha ezt randi elott mondaná es maskepp pl figyu vannak kuponjaim x féle kajára van kedved jonni esetleg egyutt enni velem es ezekbol valasztan, vagy?
De ha randin akarna beszabályozni plane azert mert smucig. Illetve tolem sajnálja a számbol a kaját..Az gáz
4/24 anonim 

válasza:

Én nem örülnék neki ! Én érezném magamat kellemetlenül. Randi elött kell ezt megbeszélni.
5/24 anonim 

válasza:

Szerintem is kellemetlen, ha a helyszínen találkozik szembe a partner a kuponjaiddal. Ha így adod elő, akkor az gáz. Ahogy előttem írták ha előtte vezeted fel, akkor esetleg poénnak veheti, sikerülhet jól is. :)
6/24 anonim 

válasza:

Ez valami kegyetlen kínos első randin.
8/24 anonim 

válasza:

Szekunder szègyenérzetem lenne, és röhögve ott hagynálak, aztán tiltanálak mindenhol. :D
9/24 A kérdező kommentje:
Tehát akkor előtte kell megbeszélni, ennyire ne legyen vakrandi
2022. máj. 6. 13:47
10/24 anonim 

válasza:

Ennyire ne legyél fillérbaszó, ember. Mert ha el is megyek veled, és fizetem a részem, én eszek normálisan, te meg a kuponos kis szarodat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!