Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiralykutya kérdése:
Mi a véleményetek hogy a randin a nőnek azt mondom hogy válasszon egyet a kuponjaimból mert csak olyasmit ehet ami így ingyen van illetve lehet mást is de akkor ő fizeti?
Figyelt kérdés
2022. máj. 6. 12:51
11/24 anonim 

válasza:

Egyszerűbb okosan nem olyan helyre menni, ami drága vagy ilyesmi. Alapból nem kell zabálással indítani az első randin, amúgy is elég ideges az ember olyankor a nyugodt étkezéshez, és elsősorban beszélgetni kellene.
12/24 A kérdező kommentje:
Igen tényleg ideges vagyok ahogy nézem ahogy a nő zabál s Nem tudom hogy ezt végül nekem kell e majd fizetni vagy sem.
2022. máj. 6. 14:46
14/24 anonim 

válasza:

Te vagy gondolom az, aki a kólára meghívós kérdést is kirakta. Sosem vártam el, hogy kajálni menjünk első randin, és azt sem, hogy fizessék helyettem, akármit csinálunk. De ha nekem ott valaki elkezdene kuponokat mutogatni egy randi elején, addig is tartana.
15/24 A kérdező kommentje:
Nem, én az vagyok aki mérlegre ültetem a nőt És akkor legalább folyamatosan tudom hogy eddig mennyit evett.
2022. máj. 6. 14:59
16/24 anonim 

válasza:

"Igen tényleg ideges vagyok ahogy nézem ahogy a nő zabál s Nem tudom hogy ezt végül nekem kell e majd fizetni vagy sem."
Lehetséges hogy hülyeséget fogok kérdezni de én már csak ilyen egyszerű elme vagyok. Akkor mi a bánatos francért hívod el egyáltalán randizni? XD Vagy ha mégis elhívod, MIÉRT pont kajálni? Ezer más program van, eleve ki az lúzer aki első randin kajálni megy? Meglátja szegény lány ahogy a kampós orrod a levesbe lóg és már el is ment a kedve mindentől. Vidd moziba, ott sötét van és még beszélned sem kell. A kérdésed alapján most adtam életed tippjét, szívesen.
17/24 A kérdező kommentje:
Nem a kampós orrom a baj hanem hogy a levestészta a bajszomra tekeredik miközben eszem a levest
2022. máj. 6. 15:02
18/24 anonim 

válasza:

Hülyíted itt a népet, akik elhitték a kérdésedet... 😂
19/24 A kérdező kommentje:
Tényleg vannak kuponjaim és mondtam már azt közeli lejáratu kuponnal nőnek hogy inkább menjen pocsékba mint kárba a
2022. máj. 6. 15:13
20/24 Mathus 

válasza:

#19: akkor az ebéd mellé egy vacsora is befér, vagy add egy csövesnek, és akkor nem kell naponta megkérdezned ugyanezt háromszor, háromféle verzióban, hogy HÁTHA érdekel majd vkit az ajánlatod (nem fog).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!