Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akik ingyen lakhatással, étkezéssel, esetleg egyéb szükségletek biztosításával és autóhasználattal igyekeznek nőt találni, aki szinte ismeretlenül hozzájuk költözne, anyagilag mit és mennyit tudnak belefektetni a "kapcsolatba"?
Olvastam itt több posztot, ahol ilyen feltételekkel kerestek partnert, abban bízva, hogy az "aranyásók" majd jelentkeznek. Nekem sokkal inkább úgy tűnik, hogy egy ilyen aránylat végtelenül visszataszító egy normális helyzetben lévő, épelméjű nőnek, aki egyenrangú kapcsolatot szeretne, de egy aranyásónak még annyira sem lehet vonzó, ha már a kiírás is azt tartalmazza, hogy az igényeknek is legyenek határai. Szerintem kosztért és kvártélyért csak a legelkeseredettebbek, súlyos egzisztenciális válságban lévők mennének ebbe bele.
Nagyon kíváncsi lennék, hogy akik így próbálják beárazni a nőket, valójában mit tudnak nyújtani, milyen anyagi helyzetben vannak és milyen anyagi és élethelyzetben lévő nők körében remélnek sikert elérni.
Szerintem még itt sem fog erre senki őszintén válaszolni. Tudom, itt mindenki marha sikeres/miliókat keres.
A való életben ilyet idős férfi-fiatalabb cigány nő felállásban láttam, és jellemző, hogy a végén az idős férfi szívja meg, mert lassan megjelennek a családtagok is.
5-ös, persze hogy egyedül lakott, de buta vagy te wazz. soha nem költözhetett oda, csak azt hitte. nem kaptam hőgutát, megy a klíma. nem akarok meggyőzni senkit sem, aki nem hiszi járjon utána. csak viszonyításként: dolgoztam olyan üzemben, ahol kb 200 18-25 éves lány dolgozott 3 műszakban, az egész gyárban 9-10ezer ember. a főnökök az irodában ajánlgatták őket egymásnak és persze dugták is, akit lehetett. és nem egy ilyen üzem volt akkoriban, ilyen már nincs, meg az a lazaság sem. amúgy én pesti lánnyal költöztem össze végül.
különben is, minek hazudjak?
Engem igazából az érdekel, hogy azok, akik konkrétan anyagi ellenszolgáltatásokért keresnek nőt, mennyit szánnak rá.
Arra rengeteg példát látok a személyes ismeretségi körömben, hogy negyvenes, ötvenes nők majdnemhogy ugyanezt biztosítják férfiaknak, mert örölnek, hogy az ő korukban, gyerekkel még egyáltalán találnak valakit. De náluk ez mindig kompromisszum, soha nem pénzért keresnek férfit, egyszerűen csak sokszor csak sokkal alacsonyabb jövedelműek közül válogathatnak, ha nem akarnak egyedül maradni.
De természetesen ha olvassa olyan hölgy, vagy férfi, aki hajlana az ilyen jellegű kapcsolatra, az ő elvárásait is szívesen olvasnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!