Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-25 éves lányok! Mit szólnátok, ha az utcán FREE HUGS! táblával a kezemben ajánlanék fel nektek ingyen ölelést? Még nem volt barátnőm sajnos és nagyon szeretnék már ölelgetni, szeretgetni egy aranyos, kedves lányt. Elfogadnátok ingyen ölelést? 25/F
Figyelt kérdés
2020. szept. 23. 09:10
1/20 anonim válasza:
Én 1x láttam ilyet Győrben és én odamentem és megöleltem. :D
2/20 anonim válasza:
Az aranyos, kedves lány kitétel az apróbetűs részben lesz?
3/20 A kérdező kommentje:
Szerintem csak annyit írnék a táblára, hogy FREE HUGS, alá pedig azt, hogy FOR 18-25 YEARS OLD GIRLS.
2020. szept. 23. 09:32
4/20 anonim válasza:
Nem tudom, nekem az már kicsit visszataszító. Egy "Free hugs" táblával álló embert megölelnék, de aki még kiegészíti ilyenekkel, az nem szimpi.
5/20 anonim válasza:
Szànalmas hogy koldulod az ölelést.
Angliàban élsz hogy angolul írod ki?
6/20 anonim válasza:
Megölelnélek, de nem vagyok aranyos, kedves. Bocsi.
7/20 anonim válasza:
Még Conokon se ölelek meg Free Hugosokat, nem hogy "civilben" az utcán 😅
8/20 anonim válasza:
Aranyos meg minden, de meg lennék győződve hogy zsebtolvaj/perverz vagy, úgyhogy nem ölelnélek meg.
9/20 anonim válasza:
#3: Bocs, de ez így undorító.
10/20 anonim válasza:
Láttam már ilyet Szegeden, hogy "szülinapom van, kapok egy ölelést?" sokan megölelték a srácot.
A 18-25 kitétel viszont visszataszító.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!