Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire lenne sikeres egy olyan kereskedő, aki pofára döntené el, hogy kinek adja oda a terméket ingyen, kinek féláron, kinek teljes áron és az idő előrehaladtával egyre drágulna a termék?
Figyelt kérdés
Nem tévesztettem kategóriát. Aki érti az iróniát az érti, aki nem, az nem...2020. nov. 25. 09:03
1/41 anonim válasza:
Kérdezz meg egy qrvat legközelebb, ha felkeresed.
2/41 A kérdező kommentje:
#1: Ezek szerint te nem értetted... De gondolom csúnyán betalált. Prostituáltakról szó sem volt, ott azért nincs ekkora differenciálódás.
2020. nov. 25. 09:08
3/41 anonim válasza:
Ez analógia, nem irónia, de hogy mire, az nekem rejtély.
4/41 anonim válasza:
#2: de értettem. Lúzer hülyegyerek vagy, aki sérelmezi, hogy nem dugnak vele a nők, mert nem tetszik nekik. Persze egyébként olyan rendes, jofiu vagy.
5/41 anonim válasza:
Megint egy fejben katyvasz lúzer, utolsó sz.ar, aki nem tud annyit sem felfogni, hogy a nő is csak egy ember, nem egy alsóbberendű "termék", aki valamilyen óriási abszurd hibánál fogva szabad akaratot kapott.
6/41 A kérdező kommentje:
#4 Ismét tévedtél, dugnak velem, csak életkoromból kifolyólag egyre többször találnak be olyan nők, akik sérelmeznék, hogy első randin fel akarom vinni magamhoz.
És továbbra sem a rendes lányokról van szó, hanem a "rendes" lányokról, akik előtte odadobták magukat mindenkinek. Most meg azt hiszik, hogy majd bárki is küzdeni fog értük.
2020. nov. 25. 09:31
7/41 anonim válasza:
Szóval mert mással lefeküdt, veled is le kéne neki az első randin. Továbbra is baj van a fejedben. Nem is kicsi.
8/41 anonim válasza:
Jaj, a bombanős?
Moderátorok, ő egy beteg ember, törölni kell a kérdéseit. Gyűlöletkeltő.
9/41 anonim válasza:
Figyelj, kérdező, írok valami hihetetlent, de igazat: ha egy nő Magyarország összes férfijával lefekszik tíz perc után, akkor se lesz köteles, hogy veled bármit csináljon.
Joga van eldönteni, hogy kivel mit csinál és mennyi idő után.
10/41 A kérdező kommentje:
#9: Nekem is ahhoz, hogy kivel megyek randizni és milyen feltételekkel.
2020. nov. 25. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!