Használt autót szeretnék venni kereskedésből. Mi a menete? Ti vettetek már kereskedőtől? Milyen papírok kellenek?
Személyigazolvány, lakcímkártya.
A kereskedő elintéz mindent
"A kereskedő elintéz mindent"
Kérdés, hogy érdemes-e rábízni mindent.
Az oké, hogy külföldről behozott autó esetében intézi a honosítást némi összegért cserébe, de legalább tudja, hogy kell azt intézni.
Viszont a műszaki vizsgáztatást rábízni már kétes, mert valóban lesz az autón érvényes műszaki, csak az nem biztos, hogy valóban meg is felel az elvárásoknak.
#3: Nyilván egyszerűbb tréleren elvinni a saját szerelőhöz, majd műszakira... Az autó műszaki állapotát nem befolyásolja, hogy a kereskedő áttolja műszakin vagy nem. Úgyis első út a saját szerelőhöz vezet, ahol átnézik, cserélik amit kell stb. Csak megspórol az ember egy csomó nyűgött, ha mindent rábíz a kereskedőre.
Egyébként én 850k-ért vettem utoljára kereskedőtől autót. Ott a vételárba bele sikerült alkudni a teljes ügyintézést, nekem csak a regadót kellett pluszban kifizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!