Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire lenne sikeres egy olyan kereskedő, aki pofára döntené el, hogy kinek adja oda a terméket ingyen, kinek féláron, kinek teljes áron és az idő előrehaladtával egyre drágulna a termék?
# 29
Én biztos nem. Akármennyire is fáj egyeseknek, én l_e_s_z_a_r_o_m. Nem KELL férfi. Tanult ember vagyok, jól fizető állásom van + hobbijaim, amiket élvezek. Van párom is lassan 8 éve, és nem azért vagyok vele, mert rá lennék szorulva, hanem azért, mert SZERETEM. Simán szeretetből, szerelemből vagyok vele. Nagyon szomorú lennék, ha vége lenne, de ha nem találnék többé nekem megfelelő párt, akivel így tudjuk egymást szeretni, akkor nem kell semmilyen pár. Ha 30as/40es nőként egyedül maradok, akkor sem fog egy ujjal sem hozzám érni egyetlen most számkivetett pasi sem. Én nem félek a magánytól, és ahhoz sem ragaszkodom, hogy legyen gyerekem, és anyagilag sem szorulok senkire. Kizárólag a vonzalom és a szeretet motivál kapcsolatra. Mondjuk én soha nem is viselkedtem úgy, ahogy írjátok, nem éltem vissza semmivel és nem használtam ki másokat. :)
"melyik ponton kellett volna a lánynak másképp viselkednie, hogy ne érezd úgy, hogy túráztattak."
Már írta. Azon van kiakadva, hogy nem dugnak vele az első randin.
És az ilyenek szabadlábon mászkálnak.
#28: A kisbabánál sem tudatos, hogy nem szobatiszta, mégis, ahogy egyre nagyobb és értelmesebb lesz, nem toporzékolni kezd, hogy te megfosztod őt a tudatlanság e csodálatos jogától, ami lehetővé tenné számára, hogy bármikor behugyozzon meg beszarjon, hanem visszatartja, amíg elér egy vécébe.
Tehát a nők (és férfiak, de a kérdés szempontjából most a nőkön van a hangsúly a férfiak szerepe itt okozatként szerepel) ugyanúgy kétféle dolog között dönthetnek.
1. Elismerik az ösztöneiket és nyíltan vállalják, ugyanakkor igyekszenek a lehető legkisebb kárt okozni EGYÉNILEG a társadalmi együttélés jegyében.
2. Tagadnak és hazudnak önmaguknak is vagy kibújik belőlük a rejtett önzőség és felismerik, hogy a naivát játszva mekkora előnyre tesznek szert nyílt lapokkal játszó nőtársaikkal szemben.
#30: Ezért jó az emberismeret és a pszichológia, meg persze a rutin. Hamar átlátod, kivel érdemes vesződni és kivel nem.
Csak tudod itt is az a baj, mint az adócsalásnál meg a többi ilyen dacból elkövetett dolognál. Ahelyett, hogy a nehezebb, de egyenesebb utat választanád, inkább olyanokon csattantod az ostort, akik a legkevésbé érdemlik meg. Mert ahogy a nők is azt a férfit tudják legjobban lehúzni, aki naiv, csupaszív ember, mi férfiak is azt a nőt tudjuk szexre használni, aki többet lát bele a kapcsolatba és odaadja magát már az elején.
"ugyanakkor igyekszenek a lehető legkisebb kárt okozni EGYÉNILEG a társadalmi együttélés jegyében."
Keress fel szakembert.
#36: Semmi baj az analógiával és senki nem beszélt szabályokról.
Maximum íratlan szabályokról, például ha bunkó paraszt vagy az emberekkel ne csodálkozz, ha nem fognak kedvelni.
Illetve ha serényen osztogatod a kegyeidet fiatal korodban, akkor ne csodálkozz, ha idősebb korodra már azoknak nem fogsz kelleni, akik vitték valamire és jó pasik, a gázosak meg neked nem kellenek.
Ahogy olyan kereskedőhöz se menne az ember, aki az új autót féláron vagy ingyen osztogatta, most meg a használtat akarja jó pénzért balekoknak elsütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!