Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyannal, aki piaci kereskedő?
Figyelt kérdés
Piacon árul délelőttönként, havi 3-400 ezer körül keres forgalomtól függően. Nem így tervezi leélni az életét, de jelenleg ez a lehetősége.2019. dec. 4. 21:44
1/7 anonim válasza:
Persze. Ismerek egy 17 éves kiscsajt, minden szombaton hajnalban piacra megy, 12ig ott melózik. Sokkal inkább ilyen lányt, mint olyat, akinek az a legnagyobb baja, hogy mibe menjen a péntek esti discoba.
2/7 anonim válasza:
Ha lányról van szó én még örülnék is neki ha ilyesmivel foglalkozik!
3/7 anonim válasza:
nem mérv adó, ha dolgozik az már csak jó
4/7 anonim válasza:
Van rendes munkája, keres is vele pénzt mi ezzel a gond??? Ha akadémikusra, meg agysebészre vágysz akkor ne gyere össze vele - de nem a munkája határozza meg egy ember értékét, hanem az emberi tulajdonságai (megértés, odaadás, empátia, tolerancia, intelligencia stb.).
5/7 anonim válasza:
Ha nő, akkor igen. Tudnék talpmasszázst adni neki, hisz úgyis mindig talpon van, kint a hidegben.
6/7 anonim válasza:
havi 3-400 ezer... hmmm nem tom magyarban mennyi az átlag? 180-200 ezer...!!! erre ő megkeresi a dupláját és ugy hogy a délutánja és estéje mindig szabad!
talán ugy jobb ha orvosi rezidens és egy nap 15 órákat dolgozik fele ennyi pénzért? ":D
7/7 anonim válasza:
Én meg márt azt hittem devizapiaci....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!