Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti összejönnétek olyan idősebb (50+) nővel akinek több mint 40-50 férfival volt dolga?
Ma láttam egy olyat akivel igen, de ő naaaaagyon jól nézett ki. Úgy értve, hogy tényleg nagyon. Stílusosan elegáns, középkorúakra nagyon nem jellemző fiatalos frizura (nem nagymama-haj) és hát... övön alul "övön aluli ütés" volt a látvány.
De még jó, hogy az ilyen lamentálásoknak semmi értelme, az életben senkivel nem fogok összejönni :D Csúnya is lenne, egy ilyen karakter, mint én, nem is volna lehetséges.
nem ezért jönnék vele össze. De igen, ha megfog a személye, akkor igen.
budapesti férfi
Amúgy volt egy 53 éves barátnőm. Ruhában nagyon dühösen nézett ki, pl ahogy feszült a posiján a nadrág. De pucéran igencsak kiábrándító volt.
44F
Bakker nem esik le hogy férfi kérdező vagyok?
Komolyan itt senki nem használja az agyát csak a farkát?
Azért tettem fel a kérdést mert ilyenbe futottam, és kiváncsi lettem volna a névtelen tömeg átlag válaszára.
Erre jönnek az ismerkedős privátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!