Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jeverezi kérdése:
Ti összejönnétek egy negyven évvel idősebb valakivel? Sok pénze van
Figyelt kérdés
Az a kérdésem hogy ti összejönnétek egy negyven évvel öregebb emberrel? Sok pénze van és főleg azért de nem annyira csúnya amúgy.2017. okt. 4. 18:41
1/27 anonim válasza:
Egy 70 éves nővel? Nem nagyon láttam még 70 éves nőt így, ha össze is jönnék vele azt csak a pénzéért tenném.
2/27 anonim válasza:
Nem. Nem tudnék élni magammal.A pénzt inkábbmagam szerzem be.
4/27 anonim válasza:
Nem jönnék össze egy 93 éves hölggyel, akármennyi pénze is van.
5/27 anonim válasza:
Nekem a pénz nem ér annyit. Meg nem is érdekel, mivel sosem tartatnám el magam valakivel. Szóval hiába jönnék össze vele, gazdagabb nem lennék.
6/27 anonim válasza:
En akkor sem jonnek vele ossze, ha korban hozzam illene. Egy magamfajta atlagos ember nem illik egy magas szinvonalon elo szemelyhez. Mas az ertekrend, masok a szokasok, mas elet teljesen. Eltartatni magad szerintem nem erdemes, mert azzal csapdaba esel. Az pedig hogy 40 evvel idosebb...en most 35 vagyok. Nem lenne gyomrom hozzaerni egy 75 eveshez.
7/27 anonim válasza:
Fuh... nincs az a pénz, amiért én egy 60-assal összejönnék
8/27 acelsziv válasza:
Nekünk ettől több eszünk, tartásunk és önbecsülésünk van. Ám az hogy te ilyesmin gondolkokodsz sokat elárul rólad.
9/27 anonim válasza:
Egy 63 éves férfivel? Köszi, nem. Nem szorulok rá, hogy a testemet áruljam, meg tudom keresni az eszemmel, korrekt munkával a pénzemet, nem szorulok rá senkire.
10/27 anonim válasza:
Nem, nem vonzanak a nagyapok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!