Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti összejönnétek egy negyven...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jeverezi kérdése:

Ti összejönnétek egy negyven évvel idősebb valakivel? Sok pénze van

Figyelt kérdés
Az a kérdésem hogy ti összejönnétek egy negyven évvel öregebb emberrel? Sok pénze van és főleg azért de nem annyira csúnya amúgy.

2017. okt. 4. 18:41
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Nem. L23
2017. okt. 4. 19:31
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Világ életemben az idősebb nők tetszettek, na de egy 40 évvel öregebbel??? Nincs az a pénz!

A plusz 40 év bármelyik korosztálynál brutál sok. Ez már gusztustalan.

2017. okt. 4. 19:33
 13/27 anonim ***** válasza:
A +40 év már sok lenne...
2017. okt. 4. 19:35
 14/27 anonim ***** válasza:
Jelenleg még egy negyvenévessel sem jönnék össze, nemhogy egy negyven évvel idősebbel.
2017. okt. 4. 19:37
 15/27 anonim ***** válasza:
Ó, te jó ég, nem.
2017. okt. 4. 19:50
 16/27 A kérdező kommentje:
De mert nagyon jól néz ki elegáns és szeretnivaló ahogy beszél velem! Felhívott a lakásába szexelni és most azon gondolkodok elmenjek e!
2017. okt. 4. 19:56
 17/27 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom hány éves vagy kérdező, de gondolom minimum 60 éves az emberünk... Nem tudom mekkora teljesítményt tudna az ágyban nyújtani.
2017. okt. 4. 20:00
 18/27 anonim ***** válasza:
Nem vonzanak a 70-es bácsik. Eltartom magam és inkább szórakozok korban hozzám illőkkel.
2017. okt. 4. 20:00
 19/27 anonim ***** válasza:
Meg attól gazdagabb leszel ha lefekszel vele vagy mi? Vagy pénzért szexeltek? Ha összeházasodnátok, akkor talán részesülnél valamennyi vagyonból. De ne játsszunk már Vajna Timikéset..
2017. okt. 4. 20:01
 20/27 anonim ***** válasza:
Attól, hogy felmész szexelni vele a lakásába, neked nem lesz több pénzed, hacsak nem pénzt akarsz kérni a szexért. amúgy nem feküdnék le 40 évvel idősebbel, mert nem tudna felizgatni, taszítana egy öregber látvány meztelenül. én meg az élvezetért szexelek, nem pénzért, lévén, hogy nem prosti vagyok.
2017. okt. 4. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!