Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokat jelent, ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat jelent, ha a barátom nála sokkal idősebb nővel volt először? 19l

Figyelt kérdés

Tehát a barátom 25 éves, de nem igazán tudjuk egymást megérteni és az ágyban.

Ő egy 32 éves nővel volt először, majd utána egy 35 évessel mind ezt 19 évesen azóta sok barátnője,kalandja,fellángolásai voltak amiket tőle tudtam meg ugye, de igazából egyik lány sem tudta megadni neki az ágyban amire szüksége lett volna, nagyon rávan kattanva az orális szexre is, külső szemmel perverz hajlamai vannak amit ő észre sem vesz!

Olyan számomra, és szerintem más fiatalabb lány számára is irreális elvárásai vannak az ágyban hogy az valami elképesztő...nehezzen izgul fel, vagyis nem is az hogy nehezzen hanem azt mutatja (nem szándékosan) hogy számára kevés amit nyújtani tudok.

Elmondása szerint sok lánnyal szakitott egyszeruen azért, mert nem tudták megérteni őt az ágyban.

Eléggé önző is uralkodó szex közben...nagyon tapasztalt amúgy tudja mi kell a nőnek, de egy csomószor befuccsol nálunk a dolog, mert valami nem stimmel érzem.

Érzem, hogy nem elég neki amit én adok még ha nem is mondja ki.

Sokszor csinálja azt, hogy megcsinál nekem úgymond mindent ő meg kielégítetlenül lefekszik....magányosan nem érzem igy jól magam mellette.

Sokszor veszekedtünk, és bevallom hogy egyszer nagyon túlzásba vittem a dolgot azt mondtam neki hogy arról nem én tehetek ha neked nem megy velem a szex, hanem te.

Erre ő azt mondta, hogy "figyeld ne csodáld, ha érzelmileg nem tudsz semmi újat mutatni nem tudom mi a f**t vársz".

Azt látom, hogy ő is kiakar már lépni a kapcsolatból, és ezért én is....ezt lehetne rendezni valahogy, vagy inkább hagyjuk egymást?

2017. okt. 2. 11:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
hagyjad, ki van égve
2017. okt. 2. 11:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább csak nem szeret! Jobb lesz nektek külön utakon.
2017. okt. 2. 11:20
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjátok egymást
2017. okt. 2. 11:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ennek semmi köze ahhoz, hogy hány éves nőkkel volt. Nem úgy működik, hogy aki idősebb, az mindent megtesz, aki fiatalabb, az pedig nem.

Neked mi a perverz? Mert azért az orálist én nem nevezném annak egyáltalán.

Nem illetek össze. Talán nemcsak az ágyban, de egyébként sem.

Ha úgy érzed, hogy ő is ki akar lépni a kapcsolatból és neked sem jó, akkor felesleges erőltetni.

Egyébként merevedési zavarokat, szexuális zavarokat okozhat az alkohol, teljesen hétköznapi gyógyszerek is, cukorbetegség, stb. Szóval lehet, hogy valami konkrét oka van annak, hogy nem megy neki rendesen, és semmi köze hozzád vagy ahhoz, hogy mit csinálsz, mit nem csinálsz.

Jó lenne neki egy urológiai kivizsgálás.

2017. okt. 2. 11:37
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szerintem szimplán akkor az van tényleg, hogy nem szeret...
2017. okt. 2. 11:53
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeret, csak ennyi a gond.
2017. okt. 2. 12:03
 7/12 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik nem passzoltok, van ilyen. Szerintem kár erőltetni ezt a kapcsolatot. De ennek semmi köze ahhoz, hogy harmincas barátnői voltak.
2017. okt. 2. 12:07
 8/12 anonim ***** válasza:
Jobb lesz mindkettőtöknek külön. Nem szerelmes, szerintem itt ez a gond van csak. Átérzem. :) Exemnél is ez volt, tegnap szakítottunk végleg. L
2017. okt. 2. 12:31
 9/12 anonim ***** válasza:

ennek így nincs jövője és felesleges erőltetni.

tényleg, essél túl rajta, lépj tovább és találj valakit, akivel meg van a harmónia az ágyban.

2017. okt. 2. 13:00
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Ez a faszi csak szimplan szar az agyban. Nincs vele dolgod.
2017. okt. 2. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!