Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Ti összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti összejönnétek olyan pasival, aki mély megrögződéssel hiszi, hogy mindenkinek a sorsa előre megvan írva?

Figyelt kérdés
2019. okt. 17. 20:46
 1/8 anonim ***** válasza:

Nos, igen, miért ne?

Ahány ember, annyiféle gondolat, annyi hozzáállás. Szerintem nem ez az ami miatt vissza kell utasítani valakit!

2019. okt. 17. 20:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem szívesen....de ha más baj nincs vele, üsse kő....
2019. okt. 17. 20:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem szívesen. Gondolom másban is hasonlóan gondolkodik. Inkább beszélgetnék vele, hogy milyen a világlátása, miért gondolja azt amit.
2019. okt. 17. 20:58
 4/8 anonim ***** válasza:
29%
Nem. Ezzel azok szoktak takarózni akik lusták tenni magukért és dolgozni azért, hogy kihozzanak valamit az életükből. Sokkal könnyebb azt mondani, hogy azért dolgozom éhbérért 16 órában mert ez a sorsom mint azt, hogy lusta voltam tanulni, kapcsolatokat építeni vagy szorgalmasan dolgozni. Meg azt is könnyebb mondani, hogy ez a kapcsolat azért nem működik mert a sors nem egymásnak szánt minket ahelyett, hogy beismerje amiket elrontott a kapcsolatban. Ez a mentalitás arra jó, hogy tényleg semmiért ne tudjon küzdeni és ez nagyon ki fog hatni a kapcsolatra is. Mert egy kapcsolat sajnos nem azért működik mert a sors így akarta, minden napos munka és magától egy kapcsolat sem működik. Aki pedig ezt a munkát nem fekteti bele annak sosem lesz értékelhető párkapcsolata.
2019. okt. 17. 20:59
 5/8 anonim ***** válasza:
És ez miben befolyásolja az életét? Mit csinál emiatt másképp?
2019. okt. 17. 21:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha a mély megrögződés azt is takarja, hogy másokat is meg akar erről győzni, akkor nem. Egyébként pedig mindenki azt hisz, amit akar, amíg tiszteletben tartja mások hitét.
2019. okt. 17. 21:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mindenki saját maga életének a kovácsa, nincs semmiféle sors. A sorsot csak azok találják ki, akik nem vállalják tetteik után járó felelősséget.
2019. okt. 17. 21:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Először megkérdezném, hogy bele vagyok- e írva a sorsába? Aztán lehet, hogy nincs is más teendőm, örülnék, hogy megúsztam 😀
2019. okt. 17. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!