Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek olyan érzelmeseb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan érzelmesebb férfival aki ötödször is sírt a Titanicon?

Figyelt kérdés
2019. okt. 5. 16:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
51%
Ez már nem érzelmesség, hanem érzelgősség és gyenge idegrendszer. Nem jönnék vele össze, bár érzékeny nő vagyok.
2019. okt. 5. 16:37
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a Könyvtolvajon jöttek ki a könnyeim.

Én amúgy egy erős férfinak tartom magam, mégis hamarabb megvisel egy dráma, mint bármelyik barátnőmet eddig. A szakítások is mindig engem viseltek meg jobban, még akkor is, ha én szakítottam. De én ezt látom magam körül is. A nők csak látszatra érzékenyek, a férfiak pedig próbálnak nem érzékenynek tűnni, de 3 sör után kiderül egy haveri beszélgetésből, hogy jobban szenvednek mint a nők.

2019. okt. 5. 17:17
 3/13 anonim ***** válasza:
0%

Titanicon? Eh! Vannak filmek amik olyanok, hogy nehéz megállni. Rekviem egy álomért, Halálsoron, "The last starmakers" és főleg a "Remember of courage past" című rész a Bátor a félénk kutyából, az az epizód a Simpson családból ahol Homer anyja először szerepel.

De még jobban a regények ilyen téren. Még olyanok is néha, mint a Harry Potter vagy a Pál utcai fiúk.

De a Titanic? Peter Griffin csak annyit mond: "Ne mááááááár". Közepes színészi munka, nagyon csecse díszletek, és szörnyű zene. Egyáltalán nem szép. Akkor már inkább egy Enya melódia vagy a Millenium Actress zenéje. https://www.youtube.com/watch?v=jWEYajrxiEU

De amúgy meg nem, mert nem vagyok nő vagy homokos.

2019. okt. 5. 17:30
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem jönnék össze. Férfiatlan számomra. Legyenek érzelmei, mutassa is ki de a sírás pláne egy filmen, azért bőven túlzás.
2019. okt. 5. 17:42
 5/13 anonim ***** válasza:
Nálam próbálkozott egyszer egy fickó, ő a Betty, a csúnya lány-on (Ugly Betty) sírt, teljesen függő volt a sorozattól, volt, hogy csak azt nézte. Amúgy önértékelési gondjai voltak, jóképű volt de elég alacsony, tiszta beteg volt tőle, és sztem azért szerette úgy a Betty-t is. Bár szimpatikus volt, tetszett is, mégsem mentünk tovább a kapcsolatban, nekem nagyon instabil volt ő, szeszélyes is, kicsit nárcisztikus, alapjáraton persze korrekt, de... ebben csak egy apró tünet volt, h sírt a filmen. Művészléleknek is mondhatnánk, művész is, elég ismert. Magánéletben nehezebben boldogul.
2019. okt. 5. 17:43
 6/13 anonim ***** válasza:
23%
Titanicon síró férfi még viccnek is rossz! Tizenéves koromban láttam félig meddig a filmet és csak annyi "érzelem" ragadt meg bennem, hogy hű de jó az a főszereplő nő.
2019. okt. 5. 17:55
 7/13 anonim ***** válasza:

ma 17:55

Bennem az maradt meg mekkorát köpött. Ennyire emlékszem a filmből. De ettél szerelmes lettem belé :Ddd

2019. okt. 5. 18:09
 8/13 anonim ***** válasza:
Azért nem mondom, férfiasnak tartom magam, férfias szakmát is végzek, láttam már sok csúnyát, nem szoktam sírni meg meghatódni, de van egykét film ami ha gyenge pillanatomban jó helyre ütött énis belemorzsoltam 1-1 könnycseppet. Persze csak mikor magam néztem a sötét szobában. Igaz, ez nem egy titanic meg nem is ötödször de ja.
2019. okt. 5. 18:16
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
#7, nem láttam a köpős részt, csak a nőt szúrtam ki amikor meztelenül rajzolta a Dicaprio. :)
2019. okt. 5. 18:21
 10/13 anonim ***** válasza:
41%

Én saját magamnál érzelmesebb, érzékenyebb embert nem ismerek, eddig azt hittem, hogy nem is létezik, de még én is "csak" kétszer sírtam a Titanicon. :D

Ezért a kérdésért le leszek pontozva... De mi a horoszkópod? Tuti rák. :D

2019. okt. 5. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!