Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan érzelmesebb férfival aki ötödször is sírt a Titanicon?
Nekem a Könyvtolvajon jöttek ki a könnyeim.
Én amúgy egy erős férfinak tartom magam, mégis hamarabb megvisel egy dráma, mint bármelyik barátnőmet eddig. A szakítások is mindig engem viseltek meg jobban, még akkor is, ha én szakítottam. De én ezt látom magam körül is. A nők csak látszatra érzékenyek, a férfiak pedig próbálnak nem érzékenynek tűnni, de 3 sör után kiderül egy haveri beszélgetésből, hogy jobban szenvednek mint a nők.
Titanicon? Eh! Vannak filmek amik olyanok, hogy nehéz megállni. Rekviem egy álomért, Halálsoron, "The last starmakers" és főleg a "Remember of courage past" című rész a Bátor a félénk kutyából, az az epizód a Simpson családból ahol Homer anyja először szerepel.
De még jobban a regények ilyen téren. Még olyanok is néha, mint a Harry Potter vagy a Pál utcai fiúk.
De a Titanic? Peter Griffin csak annyit mond: "Ne mááááááár". Közepes színészi munka, nagyon csecse díszletek, és szörnyű zene. Egyáltalán nem szép. Akkor már inkább egy Enya melódia vagy a Millenium Actress zenéje. https://www.youtube.com/watch?v=jWEYajrxiEU
De amúgy meg nem, mert nem vagyok nő vagy homokos.
ma 17:55
Bennem az maradt meg mekkorát köpött. Ennyire emlékszem a filmből. De ettél szerelmes lettem belé :Ddd
Én saját magamnál érzelmesebb, érzékenyebb embert nem ismerek, eddig azt hittem, hogy nem is létezik, de még én is "csak" kétszer sírtam a Titanicon. :D
Ezért a kérdésért le leszek pontozva... De mi a horoszkópod? Tuti rák. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!