Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy férfival aki mindig büdös, viszont jól kijöttök barátilag, és másfél éve amúgysem találtok párt?
Semmit. Igénytelen és abszolut komolytalan is. Nem érsz neki annyit, hogy megtiszteljen azzal, hogy tisztálkodik mielőtt találkoztok. Úgy van vele, majd csak talál így büdösen is valakit.
Ha ragaszkodsz hozzá, mondd meg neki, hogy csak akkor reménykedjen bármiben is, ha megtanul tisztálkodni, mert ku rva büdös.
Bármit megtenne érted, kivéve, hogy lefürödjön. Értem.
Haveri viszonyba simán bele kell férnie ennyi őszinteségnek, hogy "haver, nagyon megizzadtál, és nincs rózsa illatod."
A célozgatást felejtsd el! Mi egy kollégával csináltuk ezt, hogy finoman utaltunk rá. Azt hitte, csak szívatjuk. A főnök asszony félrehívta, kereken megmondta, hogy elvárja az alap ápoltságot mindenkitől. Rendszeresen izzadtság szaga van. Tessék naponta lefürdeni, pólót cserélni! Adott neki egy dezodort, tusfürdőt, kis ajándék csomagban. Utána konkrét illatfelhőt húzott maga után.
Persze, ciki egy ilyen beszélgetés, neki is, neked is. De még mindig jobb. .
Fujj de miért?! A bogarak lepik olyan szaga van és nem érdekli? 😣
Nem tudom...de belém ilyen biztos nem nyomkodná a farkát. Azon is mi retek lehet már?! Nem tudom megérteni,hogy egyes embereknek miért jelent ekkora problémát a tisztálkodás? Na meg a ruhák mosása. Bakker régen is tudtak kézzel mosni ha az a problémája,hogy nincs mosógépe. De ez nem mentség a retkes,büdös ruhára. Vagy viz sincs nála bekötve otthon? Bár ezt a városunkban a normális cigány család megoldotta,a kútrol hordták a vizet. Tisztaság volt náluk,nem voltak büdösek.
Ez az ember szimplán igénytelen. Ennyire nem lehetsz rászorulva ,hogy egy ilyen emberrel leállj. Bár tuti,hogy a vízsszámlád nem ugrana meg ha együtt lennétek ...
Annyira csúnya nem lehetsz,hogy ne találj magadnak egy olyant aki ápoltabb.Én nem tudnék lefeküdni egy büdi pasival,lelohadna a vágyam.
Vagy mond meg neki kereken,hogyha akar tőled valamit akkor legyen rendezett,vagy hagyd a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!