Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti összejönnétek egy nővel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek egy nővel, aki vonzó, tetszik nektek, de itt kb. meg is halt a dolog?

Figyelt kérdés

Nem, nincs semmi baj vele. Értelmes, tudtok beszélgetni, de egyszerűen nem érzed azt a "pluszt". Személyiségre, érdeklődésre ég és föld vagytok.

Tegyük fel, hogy nem vagytok "szépfiúk", általában magasról tesznek rátok a nők, évek óta nem volt valódi kapcsolatotok.

Nos?

2019. okt. 2. 18:50
 1/10 Noren1989 ***** válasza:
100%
Ideig-óràig működhet, nàlam ez max 2hónapig működött, hasonló esetekben, régebben. Ma màr nem pazarolnék ennyi időt az életemből.
2019. okt. 2. 18:56
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Egy esélyt azért adhatsz a dolognak, az érzelmeid is változhatnak az idők során irányába...
2019. okt. 2. 18:59
 3/10 anonim ***** válasza:
69%
A plusz hiánya még alakulhat, de ha a személyisége és az érdeklődése ilyen távol van, akkor nem jönnék vele össze. Ideig-óráig fog működni.
2019. okt. 2. 19:07
 4/10 anonim ***** válasza:
19%
Igen, nem vagyok se nő, se gyerek hogy szikrára meg kémiára várjak.
2019. okt. 2. 19:12
 5/10 anonim ***** válasza:
20%
Alkalmi kapcsolatra tuti.
2019. okt. 2. 19:13
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
Érdeklődés es szemelyiseg eg es fold az mit jelent? A plusz dolog sztem is valtozhat, nekem volt mar olyan, h a szerelem lassan alakult ki, az tartosabb is volt.
2019. okt. 2. 19:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2019. okt. 2. 19:45
 8/10 anonim ***** válasza:
95%

A 4. megelőzött, szinte 1:1 azt akartam írni amit ő...így idemásolom:

"Igen, nem vagyok se nő, se gyerek hogy szikrára meg kémiára várjak."

Az a gond kérdező, hogy az a "plusz" vagy "szikra" vagy nevezd aminek akarod elmúlik. Lehet, hogy 1 hónap, de lehet, hogy 1 év után, de el fog múlni.

És tudod, NAGYON SOKAN, főleg nők gondolkodnak úgy mint te, és várják a RájenGoszlingot meg a BredPitet...mondjuk 50 éves korukig, mire rájönnek, hogy jó lett volna a Béla könyvelésről is anno.

2019. okt. 2. 19:52
 9/10 anonim ***** válasza:
31%
Ki lehet próbálni közös programokat, stb., ott le lehet szűrni, hogy mire képes minden fél. Amúgy igen, összejönnék.
2019. okt. 2. 21:34
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, kösz.
2019. okt. 2. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!