Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lenne bölcs dolog leszarni azt, hogy kinek tetszünk, mit gondol rólunk a másik, csak élni az életet, ahogy nekünk tetszik?
Teljesen felesleges tetszelegni, most mit érnék azzal, ha felvennék divatosnak mondott szerepeket? Sokat érnék azzal, ha olyannal lennék együtt, aki alapjáraton hozzám se szólt volna. Az a fontos, hogy úgy szeressen a másik ahogy vagyok. Miért nem erre törekszik mindenki?
Megtanultam mindenkinek a toxikus véleményét leszarni, már csak értelmes emberekre hallgatok, akik nem zombik. Már abba se hiszek, hogy vannak szintek. Ez baromság! Ha egy párkapcsolat úgy kezdődik, mint egy cserekereskedelem az már rég rossz. Milyen az a szeretet, ahol kikell mutatni a teljesítményeidet és, hogy mit tettél le az asztalra? Ez nonszensz. A kapitalizmus ennyire elvette az ember józan gondolkozását.
Azért ötlött fel bennem e kérdés, mert sokkal boldogtalanabb voltam mikor tetszelegni akartam és boldogabb vagyok mióta senkinek nem akarok megfelelni. Úgy vagyok vele, hogy szeressen a másik, ahogy vagyok és spontán módon alakuljanak a dolgok ahogy alakulniuk kell.
De, bölcs dolog...
Egy kérdés van csak.
Azért választod ezt az utat, mert savanyú a szőlő, és a mélyben azért ott a tüske, vagy tényleg képes vagy felülemelkedni ezeken a dolgokon.
Esetedben a leírás alapján inkább az elsőre tippelnék
Ez az önbizalomhiány miatt, és a sokkal jobb adottságú (külső, pénz stb.) miatt van. Ha egy nő nem annyira szép, akkor is sok esetben nagyon férfias párt akar, a hasonló “szint” általában kevés.
Amúgy igazad van kérdező, a belső dolog számít hosszútávon, ezért kell a személyt szeretni, nem pedig csak az adottságát, külsejét.
3-as: attól, hogy rendezed az életed, tudsz magaddal egyedül is mit kezdeni, megtalálod az örömöt és a szépet a jelenlegi helyzetedben, nem lesz rögtön barátnőd.
Sőt, lehet, hogy soha nem lesz.
Az eselyeid viszont megnőnek, és ha mégsem jön össze, akkor is boldogabb életed lesz, jobb életminőséged, mintha búval ‘aszott, savanyú, haragvó mizantróp vagy.
Az, hogy másnak mutatod magad messze van attól, hogy más vagy. Az emberek azért ki szokták szúrni, hogy mi a felvett szerep.
Btw, tapasztalatból beszélek. Sok-sok év után maradtam egyedül. Újra kellett mindent építenem magam körül, mert teljesen egyedül voltam. Mikor sikerült rendeznem az életem, megtaláltam, hogy mi tesz boldoggá egyedül is, elkezdtek jönni az ismerősök és a spontán randik. De hidd el, az első nő megjelenése előtt is sokkal jobban voltam így, mint depressziósan, befelé fordulva.
Ezért mondom, ne kifelé akarj más lenni.
Ez mind szep es jo,de vajon te el tudsz fogadni valakit ugyanigy?Azt erzem,hogy te erre keptelen lennel,teged fogadjanak el meztelenul,celtalanul ,de nem gondolom hogy barkibe is bele tudnal szeretni ugyanezekkwl a parameterekkel.
En nem masok miatt oktozom szepen es adok a kulsomre vagy fejlesztem magam,hanem pontosan azert mert erre van igenyem.Es jem is tudnek olyannal egyuttelni aki nem hasonlit erre vagy torekszik erre .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!