Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg a barátnőmmel, hogy nekem úgy tetszik ahogy van és nem kell változtatnia magán és nem kell megfelelési kényszernek lennie?
Elég makacs, sokat nem tudsz rajta változtatni, majd ha tényleg lefogy 2-3 kilót jobb lesz. :D
Én is 63 kg voltam, nem éreztem jól magam, mert előtte voltam kevesebb is, tudtam milyen érzés szebbnek lenni és ugyanazt akartam mint régen. Most vagyok 57-8, teljesen megfelel.
A vicc, hogy a barátomnak fel sem tűnt, hogy ducibb lettem volna, mert velem együtt élte meg a változást. Anya meg mondta, hogy most sokkal vékonyabb vagyok, a furcsa, hogy a barátom szülei is észrevették, csak ő nem.
Mond azt neki, hogy 2-3 kg, azt hamar le tudja adni, ne aggódjon ezen. Ő tud változtatni, valakinek eleve csúnya az arca, ő azzal nem tud mit kezdeni, de fogyni lehet.
mikor értik már meg végre a fiúk, hogy ők nem léphetnek a lány szépérzékének a helyébe.
attól még hogy neked valami tetszik, neki nem kell hogy tetsszen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!