Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jött már be valakinek az "ingyen lakhatás kölcsönös szimpátia alapján" hirdetés?
Nagyon magányos vagyok. Tinderen is alig van matchem, akik vannak sem alakul ki mélyebb beszélgetés, személytelennek érzem az egészet.
Nyilván nem vagyok egy adonisz, de ápolt vagyok, fogaim is vannak, normális vagyok, csak kicsit visszahúzódó...
Igazából már a szex sem érdekel, mert az már túl nagy elvárás lenne, csak lenne velem egy barátnő, akivel néha megöleljük egymást, összebújunk, sétálunk a naplementében, kirándulunk, filmezünk, közösen főzünk...
Állítólag sok ilyen ingyen lakhatásos hirdetésre keresnek lányokat. Ha van itt valaki, aki adott már fel ilyen hirdetést, volt már rá jelentkező?
Ilyenbe csak prostik mennek bele, azok még nem fognak veled romantikázni. Üveges szemmel fekszenek hanyatt amíg elmész, sztori vége.
Ha barátnőt szeretnél, azt keress. Így nem fogsz barátnőt találni. Ha a pénzen keresztül álsz hozzá a csajozáshoz, csak olyat fogsz találni akit a pénz érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!