Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiralykutya kérdése:
Mi a véleményetek hogy a randin a nőnek azt mondom hogy válasszon egyet a kuponjaimból mert csak olyasmit ehet ami így ingyen van illetve lehet mást is de akkor ő fizeti?
Figyelt kérdés
2022. máj. 6. 12:51
21/24 A kérdező kommentje:
De a csövestől fanyalgok
2022. máj. 6. 16:58
22/24 anonim 

válasza:

Xdd Szerintem ha van is vonzalom a nő felöl hamar meg ölnéd. Azért egyből gyors kajáldába vinni randizni?
23/24 anonim 

válasza:

Ha már meghívom a másikat valahova, alap, hogy fizetem a fogyasztását. Ez az illem. Ha elkezdene itt kuponozni nekem, akkor otthagynám, mert nem szeretnék egy olyan tőrőlmetszett bunkóval ismerkedni, aki hírből sem ismeri az illemszabályokat, nem fogom ilyennel égetni magam társaságban, mert ki tudja, milyen más illemszabályt tojik telibe.
24/24 anonim 

válasza:

Edd meg a kuponodat inkább....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!