Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha első randin megismerkednél egy kedves helyes szolid szerény pasival aki a randi végén felajánlaná hogy hazavisz autóval, majd döbbenten vennéd észre hogy a szelid pasi végig üvöltözve dudálva vezet?
Szerintem nincs vele baj.
Bár sajnos nem velem voltál randizni, én is ilyen vagyok
Megkérdezném,hogy van e valami baj. Nem szereted,ha ilyen agresszíven vezetnek. Úgyis odaérünk. Kérlek ne idegeskedj.
Ennyi,ha meg ezután is folytatja akkor megmondod neki,hogy a valódi, nem megjátszott oldala nem tetszett, sajnálod,de a hazaúton kiábrándultál belőle.
Én bár nem vagyok dühöngő tipus,de sportmotorral megszoktam a tempót. Autót is elég lendületesen vezettem, aztán volt egy lány aki egyrészt hányós volt, másrészt félős. Értelmesen elmondta,hogy nem szeret 2 keréken menni a körforgalomban és az intenzív gyorsítás és fékezés sem tesz jót a hányingerének. Lassan hetekig tartó "nem sietünk, ne menj gyorsan, hülye vagy?!" Után megtanultam óvatosan menni. Ma pedig 6év után úgy vezetek mintha maga a pápa aludna a hátsóülésen.
Szóval van esélly változni,de nem egyszerü.
Gyűlölöm ezt a vezetési stílust...
Én is vezetek, de az ilyen ingerült barmok, akik azon is káromkodnak, mert előttük valaki lassabban megy, az inkább be vezessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!