Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony csajok! Ha a neten megismerkednétek egy helyes férfival, de kiderülne, hogy 185-190 magas, akkor is akarnátok találkozni vele?
169 cm vagyok, randiztam 195 centi magas sráccal... hát, első találkozás után inkább azt mondtam, kösz, nem.
Túl magas volt nekem, félóra után fájt a gerincem, a nyakam, a karom... hagyjuk :)
Magas fiúk! Ha a neten megismerkednétek egy szép lánnyal, de kiderülne, hogy 155-160 magas, akkor is akarnátok találkozni vele?
Nem zavarna titeket a magasságkülönbség?
Tudod ez ugyan úgy visszafele is igaz , mert nem csak a csajnak kell felfele néznie vagy lábujjhegyre állnia ha később meg akarja csókolni , a férfi hajlandó e mindig lefelenézni és annyira lehajolni amikor megcsókolná?!
Én 158cm vagyok , ha a srácot nem zavarja az én magasságom akkor engem miért zavarna.
158 centisen egy 180 centis hájzsáknak is örülhetsz!
Elég tahó vagy nem is láttál, hogy beszélsz, ki vagy te , de tudod mit engem jobban érdekel a belbecs mint a külcsín,a legfontosabb ha a sráccal tudok őszintén,"értelmesen" ahogy veled nem lehetne beszélgetni,miért kell a kövéreket/ducikat sértegetni. Senkisem tökéletes. Felvilágosítalak te se vagy az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!