Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha a pasi randizni hívna és közölné hogy a randin elvisz a munkahelyére ellenben amit keres aznap azt elisszátok?
Legalább őszintén megmondod. És mivel ténylegesen a kérdésre adtál valaszt, a kérdés hasznos. Mégha személy szerint nekem nem is tetszik.
Pozitívat értékeltem
Miért akar a munkahelyére vinni? Első randin, engem rendszerint vacsizni visznek...
És nem, csóró pasival nem kezdenék
Megkérdezném, hogy nem találkozhatnánk-e utána. Hacsak nem valami olyan helyen dolgozik, ami érdekes.
Amúgy helyzettől is függ. Hanyadik randi? Mennyit kell dolgoznod? Milyen messze van a munkahely tőletek (pl. le kell ugrani Debrecenbe Budapestről, egy fél órás meló miatt, és ott bemenni az irodába, de utána körbenéztek a városban)? Szerintem nagyon kontextus függő. Alapvetően nem egy izgalmas program, inni nem szeretek, és ráadásul kicsit olyan "megveszlek szaga van", azért menjek veled, mert kapok érte italt. Őszintén így nem éri meg nekem.
Ha kedvesen megkérsz, elmondod, hogy neked sokat jelentene és cserébe meghívsz egy italra/vacsira, akkor előbb mondanék igent. Nyilván párkapcsolatban, első randira nem mennék be valakivel egyedül egy épületbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!