Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit szólnál ha a pasi randizni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ha a pasi randizni hívna és közölné hogy a randin elvisz a munkahelyére ellenben amit keres aznap azt elisszátok?

Figyelt kérdés
2022. máj. 4. 05:38
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
84%
Azt hogy egy vezérigazgató 4 millás hó fizetését naprA lebontva nem tudnank elinni. Ha elihato, akkor olyan keveset keres, hogy nem randiznek vele.
2022. máj. 4. 05:41
 2/25 A kérdező kommentje:

Legalább őszintén megmondod. És mivel ténylegesen a kérdésre adtál valaszt, a kérdés hasznos. Mégha személy szerint nekem nem is tetszik.

Pozitívat értékeltem

2022. máj. 4. 05:44
 3/25 anonim ***** válasza:
78%

Miért akar a munkahelyére vinni? Első randin, engem rendszerint vacsizni visznek...

És nem, csóró pasival nem kezdenék

2022. máj. 4. 05:50
 4/25 A kérdező kommentje:
Ez a válasz is hasznos, mivel a válaszra adott kérdés, pozitív értékelést adtam, de én alapvetően igazi randikra gondoltam, nem pasi fejo randikra, ami potya vacsoráért van, esetleg cserébe egy éjszaka vagy több vacsoráért, esetleg annál is többért több éjszaka, aztán belátható időn belül vége...
2022. máj. 4. 06:31
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy egy idióta. Mindennek megvan a helye és az ideje. Randi címén nem mászkálunk m. helyre.
2022. máj. 4. 07:02
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
8 órát ülj végig a munkahelyén? Még ha moziban dolgozik is sok:) Milyen munkahely?
2022. máj. 4. 07:39
 7/25 A kérdező kommentje:
Jaj ez fájt
2022. máj. 4. 07:41
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem megyek munkahelyre randizni. Nagyon max. beköszönni.
2022. máj. 4. 07:45
 9/25 A kérdező kommentje:
Én megijednék tőled ha egy olyan helyre köszönnél be ahol rajtunk kívül nincs senki
2022. máj. 4. 07:57
 10/25 anonim ***** válasza:

Megkérdezném, hogy nem találkozhatnánk-e utána. Hacsak nem valami olyan helyen dolgozik, ami érdekes.

Amúgy helyzettől is függ. Hanyadik randi? Mennyit kell dolgoznod? Milyen messze van a munkahely tőletek (pl. le kell ugrani Debrecenbe Budapestről, egy fél órás meló miatt, és ott bemenni az irodába, de utána körbenéztek a városban)? Szerintem nagyon kontextus függő. Alapvetően nem egy izgalmas program, inni nem szeretek, és ráadásul kicsit olyan "megveszlek szaga van", azért menjek veled, mert kapok érte italt. Őszintén így nem éri meg nekem.

Ha kedvesen megkérsz, elmondod, hogy neked sokat jelentene és cserébe meghívsz egy italra/vacsira, akkor előbb mondanék igent. Nyilván párkapcsolatban, első randira nem mennék be valakivel egyedül egy épületbe.

2022. máj. 4. 08:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!