Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok 2-3 randi srác bejön nektek, elvisz korcsojazni nagyon béna ügyetlen ti ki abrandulnatok? /nem ir nem beszél úgy mint rég/
A helyesírásod miatt már most kiábrándultam belőled!
Kérdésre a válasz: nem, mert én se tudok korcsoLYázni.
#3 Ez még rosszabb volt...
Hat évig műkorcsolyáztam, az egyik kedvenc sportom. Nem zavarna, ha ügyetlen, ezt is lehet viccesen felfogni és egy jó randit kerekíteni belőle.
Annak viszont nem látom értelmét, hogy olyan programot választ, amit alapvetően ő nem tudna teljesen élvezni. Miért nem mentek olyan programra, amit mindketten ugyanúgy tudtok élvezni és megélni?
22L
Szia Kérdező!
Ne is foglalkozz ezekkel a válaszokkal, aki ilyenbe köt bele, az biztosan teljesen tökéletes mindenben. Elég szégyen, hogy ez a fontos a fiatalabbaknak, nem az, hogyha van esetleg tapasztalatuk, azzal segítsenek. Ebből Téged nem lehet megítélni, csak őket.
A kérdésedre válaszolva: engem nem zavarna, ha ügyetlen lennél. Inkább valami más oka lehet. Miért nem kérdezel rá? Az a legtisztább megoldás! Sok szerencsét kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!