Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 kiló vasággyal lányok! Előfordul, hogy bejön nektek egy mackósabb alkatú pasi?
Voltam 50kg alatt, én akkor sovány voltam, most 50-52kg-mal elégedett vagyok.
Soha nem vonzódtam mackós pasikhoz. Apám és öcsém sem túlsúlyosak, és én is nehezen jöttem fel 50kg-ig. A túlsúlyban rengeteg problémát, egészségügyi kockázatot látok, anyám érintett, tehát közelről ismerem a problémát. Ezen kívül aktív életet élek és őszintén szólva a legtöbb túlsúlyos ismerősöm nem ilyen. Egy srácot tudok netről, aki nagyon túlsúlyos és aktív életet él, de ő le akar fogyni.
Én 158 centi vagyok, 46-48 kiló. A barátom 180 centi magas, és 90-95 kg. Szóval elég maci, na, de imádom!!!:)))
Azt hittem, hogy a vékony srácok jönnek be - a kocka has, a kigyúrtság mindig is taszított. Anyám piszkált is, hogy mindig "szúnyogokkal" randiztam, pedig ez nem volt tudatos :D Aztán ráeszméltem, hogy hogyha a külsőségeket nézzük, az alkatra nézve egy "kikötésem" van, és az a természetből adódó széles váll-keskeny csípő kombó. Én magam pici létemre viszonylag széles vagyok, talán a csontozatom, a fene tudja. Szóval ez valami mély biológiai vágy lehet a kiegyenlítésre:D
Ami megfogott a barátomban, hogy iszonyú jó humora van, egy arany ember, nagyon magas az érzelmi intelligenciája, és ugyanolyan értékrenddel rendelkezünk. És nem mellesleg baromi jóképű :D Meg hát nagyon ad az illatára, az öltözködése pedig rohadt jó. :D
Úgyhogy nekem mondhatni nem számít ez annyira, sokkal fontosabb az arc, a stílus, a személyiség. Egyáltalán nem néz ki igénytelenül, hogy nagyobb a pocakja, sőt, neki szerintem nagyon jól áll, és iszonyú jó hozzábújni! ^^
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!