Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 kiló vasággyal lányok! Előfordul, hogy bejön nektek egy mackósabb alkatú pasi?
52 kg és 170 centi vagyok, mindemellett napi rendszerességgel sportolok, ütemezetten bizonyos időközönként tartok gyengébb, nyári alakra készülvén 90 napos erős diétát.
Nagy átlagban a nem is kigyúrt, de nem is túlsúlyos, pont olyan átlagos testalkatú férfiak jönnek be. DE! az a férfi, aki egész tini és fiatal felnőtt korom egyetlen és legmeghatározóbb alakja volt, bizony erősen mackós alkatú volt. Vicc nélkül imádtam a hasát. A 183 centijéhez vagy 90 kg volt. Viszont se előtte, se utána nem láttam hasonló testalkatú férfit, aki tetszett is volna.
"50 kiló vasággyal" ezt a jelzőt férfiakra szokták használni.
50 kg egy átlag magas nőnél ideális súly, ha mellette még szép, akkor nagyon kapós, ezért igencsak válogat.
Mackós pasiként (hacsak nem vagy nagyon jóképű) esélyed nincs ilyen nőknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!