Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most nekem kellene elhívnom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most nekem kellene elhívnom a srácot randizni?

Figyelt kérdés

Kb. 2 hónapja ismerkedünk, nem mondtunk ki mèg semmit, hogy mi ez köztünk, de èn màr eléggé bírom őt... Viszont rosszul esik, hogy nem nagyon èrdeklődik felőlem a hétköznapokban, ritkán ír. Ellenben, eddig mindig ő hívott el randizni. Egyèbkènt is ritkán tudunk találkozni, mert sokat dolgozik, ès úgy èrzem,ez nekem kevés, több időt szeretnék vele tölteni, ès rosszul esik, hogy nem "teper" úgymond kicsit jobban, nem udvarol. Ha együtt vagyunk, az nagyon jó, èlvezem a vele töltött időt, ès olyankor úgy látom rajta, hogy ő is. Azèrt nem hoztam mèg eddig èn fel a találkozót, mert bizonytalan vagyok, amiért ritkán keres. Amikor mondtam neki, hogy úgy èrzem, nem èrdeklem őt, azt mondta, hogy akkor nem keresne...

Köszi előre is!

2022. máj. 14. 00:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ideje még randizni se, nemhogy egy párkapcsolatra. Már most egyértelmű, hogy nem működik.

Kapálózhatsz akárhogy, akkor se fog. Ismerkedj olyanokkal, akiknek van ideje.

2022. máj. 14. 01:03
 2/13 A kérdező kommentje:
Van benne valami...:/ Köszi.
2022. máj. 14. 01:07
 3/13 A kérdező kommentje:
Egyèbkènt, mondott olyasmiket is, hogy azèrt sem keres sűrűbben, mert engem is bizonytalannak èrez... Szóval azèrt király, hogy vhol mindketten félünk kicsit, szerintem..:S na mindegy.
2022. máj. 14. 01:16
 4/13 A kérdező kommentje:
Mmint ő is várnà, hogy többet keressem, talàn.
2022. máj. 14. 01:18
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 50%-ot kellene te is beletegyél a kapcsolatba, jelenleg kb. 15%-ot teszel bele az elmondottak alapján. Igen, ha ő elhívott 5x, most te elhívhatod akárhányszor, amíg csak nem érzed, hogy sok neki.
2022. máj. 14. 04:41
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem neked is el kellene, hívnod néha nem várhatod el a mai világban, hogy mindig ő tegye ezt. Lehet nem mer jobban hajtani mert fél, hogy ezzel épp elijeszt.
2022. máj. 14. 09:26
 7/13 anonim ***** válasza:
Persze, hogy hívd.
2022. máj. 14. 10:33
 8/13 Sunshinedoll ***** válasza:
Hányszor hívott el? Szerintem pár alkalom után nyugodtan felvetheted neki, hogy találkozzatok, vagy hogy nincs-e kedve elkísérni ide-oda.
2022. máj. 14. 10:46
 9/13 A kérdező kommentje:
4x hívott el. Köszi a válaszokat, egyèbkènt. 5-ös válaszoló: Igen, lehet benne valami, de sokszor 2-3 naponta válaszol az üzeneteimre is...:/ Emiatt is èrzem úgy, hogy nem èrdeklem, mert okè,hogy sokat dolgozik, de azèrt írni pár sort, nem egy nagy idő, szerintem. (Bàr annyira nem szeret írogatni, azt mondta.) 6-os: hogy èrted, hogy a mai világban? Igen, ez is a "baj" velem úgymond, hogy èn nehezen lépek túl ezen,hogy mégiscsak èn vagyok a nő, ne èn fussak màr utàna..
2022. máj. 14. 10:59
 10/13 anonim ***** válasza:

6-os vagyok ismét.

Hát az a a baj, hogy nem nagyon lehet elmenni sokszor azon, hogy mit akar a nő. A férfiak nagy része hajlandó túl tolni az udvarlás dolgot és ha túl tolja a nőnek elege lesz és lelép mert már túl sok a srác... A mai világban hála a közösségi médiában a nőket rengeteg inger ér és mindig többet akarnak és azt amit nem kaphatnak meg, ami meg ott van előttük az értéktelenné válik mert túl könnyű meg kapni. Ilyen okokból és elméletekből kiindulva sokan taktikáznak és húzzák a nők agyát.

A második lehetőség az ugyan az mint mikor a nők is túl sokat dolgoznak és nem érnek rá randizni, van egy harmadik vagy negyedik is a képben és több vasat tart egyszerre a tűzben. Ha valóban annyira oda lenne érted akkor nem taktikázna vagy nem lenne az a unka amiért hátrébb sorol téged.

Harmadik lehetőség. lehet úgy gondolja majd próbálkozott elégszer de nem igazán látja eredményét ezért nem ad neki túl nagy jelentőséget, inkább a munkája, álmai megvalósítása a cél, te másodlagos vagy harmadlagos vagy ha vagy jó ha nem akkor sem tragédia. Ennek fő okai, hogy nem elég motivált mert nem látja a kölcsönös érdeklődést.

Amúgy ez utóbbin érdemes elgondolkodni, mert én is bánok sok időt amit elpazaroltam olyan nőkre akik nem érdemelték meg... és egyre kevesebb motivációt érzek én is egyáltalán írni is ha folyamatosan energiát kell fektetnem abba, hogy fent tartsak egy kommunikációt.

Tehát lehet csak egyszerűen belefáradt és nem érez elég motivációt egy plusz energiát tegyen bele a dologba, vagy hogy jelenleg most számára fontosabb területekről vonjon el energiát olyan dolgokra aminek látná az eredményességét.

De bármelyik is legyen, az a legegyszerűbb ha elívod te. Ha kifogásokat keres és nem ajánl fel egy másik időpontot, akkor felejtős az egész. Nem vagy neki fontos.

2022. máj. 14. 14:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!