Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most nekem kellene elhívnom a srácot randizni?
Kb. 2 hónapja ismerkedünk, nem mondtunk ki mèg semmit, hogy mi ez köztünk, de èn màr eléggé bírom őt... Viszont rosszul esik, hogy nem nagyon èrdeklődik felőlem a hétköznapokban, ritkán ír. Ellenben, eddig mindig ő hívott el randizni. Egyèbkènt is ritkán tudunk találkozni, mert sokat dolgozik, ès úgy èrzem,ez nekem kevés, több időt szeretnék vele tölteni, ès rosszul esik, hogy nem "teper" úgymond kicsit jobban, nem udvarol. Ha együtt vagyunk, az nagyon jó, èlvezem a vele töltött időt, ès olyankor úgy látom rajta, hogy ő is. Azèrt nem hoztam mèg eddig èn fel a találkozót, mert bizonytalan vagyok, amiért ritkán keres. Amikor mondtam neki, hogy úgy èrzem, nem èrdeklem őt, azt mondta, hogy akkor nem keresne...
Köszi előre is!

Szerintem is kevés és több kellene. Én ezzel pl. olyan szintre mentem, hogy egyenesen kerülöm az olyan nőket, akiknek munka mellet túl sok hobbijuk van vagy túl kötött a munka idejük. Persze sokan furcsán néznek rám, de mégis mi értelme annak a párkapcsolatnak ahol szinte alig látod a másikat, vagy ami még jobb esetleg később mikor egyik haza ér a másik akkor indul munkába?
Persze tudom aki nem a fejéből él meg hanem kétkezi munkából ott valahol el normális... De az még nem ok, hogy én is azt az életet éljem.
Ha már párkapcsolat, akkor legyen idő arra, hogy közösen is vannak programjaink, és ne csak a közös háztartásról szóljon a dolog.
30+
Amúgy meg kérdezhetem, hány évesek vagytok és milyen messze laktok egymástól?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!