Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20-30-as éveikben járók! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-30-as éveikben járók! Ti is magányosak vagytok, Mi az oka a ti esetetekben?

Figyelt kérdés
[link]
2022. máj. 11. 09:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
67%

""A libsik nélkül is lenne Tinder"

Nem lenne. Valodi ertekeken alapulo parkapcsolatok lennenek, hiszen a libsik elott is volt elet"

Ez butaság, mivel a férfitöbblet megmaradna. Legfeljebb az arányok javulnának, tehát akarattal elég sokat lehet a helyzeten javítani

De a férfitöbblet alapjaiban határozza meg a problémát, amit nem oldana meg a legjobb szándékkal sem.

Bár az elmagányosodást ha a férfitöbblet szintjére vinnék le az is óriási javulás lenne, de az a maximum

2022. máj. 11. 13:32
 22/25 anonim ***** válasza:
72%

20-as

Mi a megoldás?

2022. máj. 11. 17:05
 23/25 anonim ***** válasza:
72%

Pont mint egy éve: beírsz egy kérdést, a fingcelek meg egyből levezetik a szabadkőművesekig, és megmondjàk a siker titkàt - azt azért remélem vàgjâtok , hogy nem az olyanok véleményére kíváncsiak , akik nem èrtenek hozzà?

Gyertek jövőre is

2022. máj. 11. 17:35
 24/25 anonim ***** válasza:
72%

Nagyon egyszerű, ronda vagyok, tehetségtelen, nem tudok nőkkel beszélgetni és rohadtul életunt vagyok.

Már az első miatt sem kellettem soha egy nőnek se, a lelki nyomor meg szép lassan alakult ki, amitől meg már pláne nem kellek egy nőnek se.

33F

2022. máj. 11. 18:39
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is szoktam mostanában magányosnak érezni magam. 30 éves pasi vagyok, egyedül élek. Van pár barátom, de össze-vissza dolgoznak, nem egyszerű összeszervezni a közös programokat, találkozásokat. Az érdeklődési körömbe leginkább olyan dolgok tartoznak, amiket egyedül tudok csinálni.

A magány nálam azt jelenti, hogy néha elszomorodok, hogy nincs jelenleg olyan nő az életemben, akivel meg tudnám osztani az életemnek ezt a részét és vica-versa.

2022. máj. 11. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!