Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20-30-as éveikben járók! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-30-as éveikben járók! Ti is magányosak vagytok, Mi az oka a ti esetetekben?

Figyelt kérdés
[link]
2022. máj. 11. 09:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
72%

1.: Csóróság. A valóságban ugyanis ritka a Gyakorin mindennapos 500+ fizu.

2.: Nagy elvárások. Mind a 2 nem/fél részéről!

3.: Gyerekes gondolkodásmód: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

2022. máj. 11. 10:18
 12/25 anonim ***** válasza:
37%

A cikk címe már furcsa. Mi az, hogy senki sem érti? Ezerszer leírtuk, hogy az oka, hogy a nők kizárólag Chaddel állnak le a párkapcsolati piaci infláció miatt.

11:

1: Én elértem, de a nők le se fossák. A harmadik világban eközben 150e már nagyon jó fizetés és mindenkinek talál feleséget gond nélkül.

2: Ez nem igaz. Csak a nők részéről vannak komoly elvárások, ami csak a kinézetre vonatkoznak, viszont ezek az elvárások brutálisak.

Egyes férfiaknál ezzel szemben max annyi az elvárás, hogy a nő ne legyen kövér és ne legyen anyuka. Más egyébként gyakran modell kinézetű férfiaknál még ez sincs.

3: Én az évek alatt megtanultam felnőttként gondolkodni, de semmit sem ért. Amit gyerekként a saját szememmel láttam, az volt az igazság végig, így visszamentem a gyerekkorba és nem is fogok innen kijönni, mert ez nem oka semminek.

2022. máj. 11. 10:31
 13/25 anonim ***** válasza:
67%

#12:

Nem vagy te felnőtt.

2022. máj. 11. 10:33
 14/25 anonim ***** válasza:
86%
Én nagyon magányos vagyok. Oka a folytonos egyedüllét, a viszonzatlan szerelem, életkörülmények stb.
2022. máj. 11. 10:47
 15/25 anonim ***** válasza:
67%
13: Voltam -> nem kellettem senkinek -> Most megint gyerek vagyok és játszom a gépen.
2022. máj. 11. 10:49
 16/25 anonim ***** válasza:
79%

Hehehe, libsik leállnak krokodilkönnyeket sírni. "A fiatal magyar felnőttek fele magányos, és igazából senki nem érti, miért "

Értik azt ők nagyon jól, hiszen ők felelősek érte. Ők cseszték szét a társadalmat, most meg álnaiv kis cikkecskéket írnak arról, hogy ők aztán tényleg nem tudják, hogy mi a baj az "emberekkel". Ez olyan mint amikor itt tanácsolják, hogy "fejleszd magad". Aha, kösz. Nem ezen múlik, de süket dumának jó, ha ügyesek a szerencsétlen paraszt még el is hiszi...:DDDDD

2022. máj. 11. 11:19
 17/25 anonim ***** válasza:
72%
Egyébként annyira utálom ezt a hülye libsi mentalitást, ami az egyént helyezi az egész mindenség központjába. Persze, van egyén, ha annak az egyénnek van pénze és hatalma. Fent bármit lehet, lent semmit. Lent a társadalom farkastörvényei érvényesülnek, a pénz számít meg a környezet. És akkor a rózsadombi kis villából (vagy a kőbányai panelből, ha hülye) aranyos kis cikkecskéket írnak, hogy "jaj, vajon miért is magányosak a fiatalok". Közben meg 12 éve diktatúra van, a forint esik, háború van a szomszédban, poszt-kovid, mindenki menekül meg örül ha túlél, de miért ilyen magányosak az emberek, nem is tudom.
2022. máj. 11. 11:24
 18/25 anonim ***** válasza:
78%

A libsik nélkül is lenne Tinder, ahol a nők a genetikájuknak megfelelően kiválaszthatnák a legjobb pasikat.

A libsik inkább csak tovább rontják az egyébként is rossz helyzetet, amire viszont a jobboldaliak sem kínálnak megoldást.

2022. máj. 11. 11:29
 19/25 anonim ***** válasza:
78%

"A libsik nélkül is lenne Tinder"

Nem lenne. Valodi ertekeken alapulo parkapcsolatok lennenek, hiszen a libsik elott is volt elet :)

37F incel

2022. máj. 11. 11:32
 20/25 anonim ***** válasza:
25%

Vegyünk 1000 pasit.

Vonjuk ki belőle a 24 alatti, és 35 feletti, nem diplomás, 500 alatt kereső, 17-nél rövidebb farkú, nem sportos, homo-bi, C, csóró, foglalt, gyerekes, példányokat. 1000-ből, mennyi marad?

2022. máj. 11. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!