Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-30-as éveikben járók! Ti is magányosak vagytok, Mi az oka a ti esetetekben?
Home office, úgy hogy még egyèbkènt is hàttèrmunkás vagyok
A barátaim már más èletszakaszban járnak , én egyedül csinálok mindent , egyedül kirándulok , ülök be étterembe , ismerkedni kb lehetetlen , egyedül a net marad, neten meg nem szeretek ismerkedni , marad az egyedüllèt
#3 kint meg mindig is csak egy migráns leszel , max hasonló kategóriájú emberekkel tudsz ismerkedni , pl: lengyel
Vagy te is lejjebb adod a románokkal pl
Én nem érzem magam annak. Elég kiterjedt baráti köröm van, sok képzésen és más egyéb helyen megfordultam, elég sok emberrel jóban lettem, akikből szerencsére sokan maradtak is. Van párkapcsolatom is, eléggé a társaság közepén érzem magam, tudok kihez fordulni szerencsére.
Tiniként magányosabb voltam.
#7 beírja hogy ismerkedne de még a nyelv se megy
Nem a diplomás rétegre gondoltam amikor beírtam a #4esre
Itthon én is inkább magyart valasztanèk mint egy pl egy romànt vagy bolgart bocs
Huszonevesen is incel voltam.....
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!