Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20-30-as éveikben járók! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-30-as éveikben járók! Ti is magányosak vagytok, Mi az oka a ti esetetekben?

Figyelt kérdés
[link]
2022. máj. 11. 09:05
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Home office, úgy hogy még egyèbkènt is hàttèrmunkás vagyok

A barátaim már más èletszakaszban járnak , én egyedül csinálok mindent , egyedül kirándulok , ülök be étterembe , ismerkedni kb lehetetlen , egyedül a net marad, neten meg nem szeretek ismerkedni , marad az egyedüllèt

2022. máj. 11. 09:13
 2/25 anonim ***** válasza:
12%
Nem vagyok. Van barátnőm és barátaim is (igaz kevés és messze élnek). Plusz meló helyen elvagyok emberekkel és ezek mellett szeretem az egyedül létet is mert szeretem magam. Hihetetlen sok idő és energia volt ezt elérni viszont.
2022. máj. 11. 09:16
 3/25 anonim ***** válasza:
81%
Fiatalon külföldön dolgozok, munkatársak nem korombeliek, valamint ismerkedés más nyelven még nem igazán megy. De az idő megold sok mindent. Nem vágyok egyáltalán vissza Orbanisztánba...
2022. máj. 11. 09:18
 4/25 anonim ***** válasza:
17%

#3 kint meg mindig is csak egy migráns leszel , max hasonló kategóriájú emberekkel tudsz ismerkedni , pl: lengyel

Vagy te is lejjebb adod a románokkal pl

2022. máj. 11. 09:22
 5/25 anonim ***** válasza:
0%

Én nem érzem magam annak. Elég kiterjedt baráti köröm van, sok képzésen és más egyéb helyen megfordultam, elég sok emberrel jóban lettem, akikből szerencsére sokan maradtak is. Van párkapcsolatom is, eléggé a társaság közepén érzem magam, tudok kihez fordulni szerencsére.

Tiniként magányosabb voltam.

2022. máj. 11. 09:23
 6/25 anonim ***** válasza:
75%
Nem vagyok az. Alapvetően sem, de kevesebb kontakttal is beérném. Elég introvertált vagyok.
2022. máj. 11. 09:23
 7/25 anonim ***** válasza:
61%
#4es aki nem tanul és nem akar emigrálódni, az magára vessen. Teljes mértékben tisztában vagyok vele, hogyan állnak otthon vagy ittkint ehhez az egészhez. De csak tenni kell a sztereotípiák ellen. Aki nem akar dolgozni, az nem fog sehol semmit elérni.
2022. máj. 11. 09:25
 8/25 anonim ***** válasza:
74%

#7 beírja hogy ismerkedne de még a nyelv se megy

Nem a diplomás rétegre gondoltam amikor beírtam a #4esre

Itthon én is inkább magyart valasztanèk mint egy pl egy romànt vagy bolgart bocs

2022. máj. 11. 09:50
 9/25 anonim ***** válasza:
87%
31 vagyok, egyedülálló, az hogy félek a párkapcsolatoktól.
2022. máj. 11. 10:02
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Huszonevesen is incel voltam.....

37F incel

2022. máj. 11. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!