Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Ti elfogadnátok vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti elfogadnátok vagy taszító számotokra?

Figyelt kérdés

Elfogadnátok azt ,hogyha a kiszemelt lánynak több férfi barátja lenne mint barátnője?

Vagy nektek ez nem férne bele?

Hisztek a férfi-női barátságban?

Vagy nem kezdenétek egy ilyen nővel mivel szerintettek nincsen férfi- női barátság?

2022. máj. 8. 21:53
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
61%

Attól, hogy ott vannak még veszélyforrás lehet. Egy konfliktus esetén egy ilyen friend zone-os haverhoz is mehet vigaszra a nő, ahol aztán egymásra találnak, hogy milyen régóta ismerik egymást, és elcsattanhat az első csók.

2022. máj. 8. 22:42
 12/31 anonim ***** válasza:
71%
11 Pontosan! Nem véletlenül vannak friendzone-ban, hanem direkt az ilyen esetekre, ha a pasija valami rosszat csinál, akkor lehessen hozzájuk menni.
2022. máj. 8. 22:45
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
#11,#12: Ha jatszmazna, akkor nyilvan kidobnam. Rendben vagyok annyira magammal, hogy ne ezeken a haverokon kattogjak.
2022. máj. 8. 22:47
 14/31 anonim ***** válasza:
96%

Amit mondasz, azt talán alátámasztja az is, hogy nem minden pasi kerül be a friend zone-ba.

Úgy gondolom, a friend zone - legalábbis bizonyos esetekben - azoknak a pasiknak a gyűjteménye, akik az úgynevezett B-terv részei.

2022. máj. 8. 22:47
 15/31 anonim ***** válasza:
76%
Mialatt a haverok ezt gondolják a lány barátról! Okuljatok! https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
2022. máj. 8. 23:06
 16/31 anonim ***** válasza:
35%
Nekem taszító, mert egy gyerekes hozzáállás. A lány megragadt a serdülőkor szintjén, amikor még elfogadott a nemek közötti barátkozás. Ezt nem én mondom, hanem szakemberek mondják. Először az apjához vonzódik, aztán a fiú barátaihoz, aztán kéne választania egy társat. Ha felületes kapcsolatai vannak, az súlyos önbizalomhiányról árulkodik, élete végéig megrekedhet ezen a szinten vagy teljesen elmagányosodhat.
2022. máj. 9. 00:22
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem állítom, hogy nem létezhet igazi férfi-nő barátság, de a valóságban ezek inkább olyan kapcsolatok, hogy a férfi meg akarta kapni a nőt, de nem sikerült, ezért fenntartja vele a kapcsolatot, hogy talán megváltozik a véleménye, vagy egyszer szingli lesz vagy hasonló.

Szóval alapesetben az ember barátainak többsége a saját neméből kerül ki. Ha egy nőnek sok ffi barátja van, azzal én biztos nem kezdenék párkapcsolatot.

2022. máj. 9. 00:37
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

"de a valóságban ezek inkább olyan kapcsolatok, hogy a férfi meg akarta kapni a nőt, de nem sikerült, ezért fenntartja vele a kapcsolatot, hogy talán megváltozik a véleménye, vagy egyszer szingli lesz vagy hasonló."

A számból vetted ki a szót. Pontosan ezt gondolom én is. És ebben a leírásban magamat is felismertem.

2022. máj. 9. 00:56
 19/31 anonim ***** válasza:
20%

Te az a hozzászóló vagy, aki másik kérdés alatt azt hangoztatta, hogy barátságokat fenntartani (akár azonos, akár ellenkező neművel) érzelmi éretlenségre vall, és az a normális, ha valakinek van A Párja, aki mellett elhanyagolja az összes többi emberi kapcsolatát? 😀

2022. máj. 9. 01:26
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

"Elfogadnátok azt ,hogyha a kiszemelt lánynak több férfi barátja lenne mint barátnője?"

Nekem nincs ezzel bajom. Viszont fordítva is elvárom, hogy ő is képes legyen bennem megbízni és féltékenykedés nélkül elfogadni az én nőnemű barátaimat.

Amúgy meg ha a tanulás, munka, hobbi olyan helyekhez köt, ahol nagyon erős a másik nem túlsúlya, szinte elkerülhetetlen, hogy ne legyenek közeli barátságaid ellenkező neműekkel.

2022. máj. 9. 01:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!