Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti elfogadnátok vagy taszító számotokra?
Elfogadnátok azt ,hogyha a kiszemelt lánynak több férfi barátja lenne mint barátnője?
Vagy nektek ez nem férne bele?
Hisztek a férfi-női barátságban?
Vagy nem kezdenétek egy ilyen nővel mivel szerintettek nincsen férfi- női barátság?
Attól, hogy ott vannak még veszélyforrás lehet. Egy konfliktus esetén egy ilyen friend zone-os haverhoz is mehet vigaszra a nő, ahol aztán egymásra találnak, hogy milyen régóta ismerik egymást, és elcsattanhat az első csók.
Amit mondasz, azt talán alátámasztja az is, hogy nem minden pasi kerül be a friend zone-ba.
Úgy gondolom, a friend zone - legalábbis bizonyos esetekben - azoknak a pasiknak a gyűjteménye, akik az úgynevezett B-terv részei.
Nem állítom, hogy nem létezhet igazi férfi-nő barátság, de a valóságban ezek inkább olyan kapcsolatok, hogy a férfi meg akarta kapni a nőt, de nem sikerült, ezért fenntartja vele a kapcsolatot, hogy talán megváltozik a véleménye, vagy egyszer szingli lesz vagy hasonló.
Szóval alapesetben az ember barátainak többsége a saját neméből kerül ki. Ha egy nőnek sok ffi barátja van, azzal én biztos nem kezdenék párkapcsolatot.
"de a valóságban ezek inkább olyan kapcsolatok, hogy a férfi meg akarta kapni a nőt, de nem sikerült, ezért fenntartja vele a kapcsolatot, hogy talán megváltozik a véleménye, vagy egyszer szingli lesz vagy hasonló."
A számból vetted ki a szót. Pontosan ezt gondolom én is. És ebben a leírásban magamat is felismertem.
Te az a hozzászóló vagy, aki másik kérdés alatt azt hangoztatta, hogy barátságokat fenntartani (akár azonos, akár ellenkező neművel) érzelmi éretlenségre vall, és az a normális, ha valakinek van A Párja, aki mellett elhanyagolja az összes többi emberi kapcsolatát? 😀
"Elfogadnátok azt ,hogyha a kiszemelt lánynak több férfi barátja lenne mint barátnője?"
Nekem nincs ezzel bajom. Viszont fordítva is elvárom, hogy ő is képes legyen bennem megbízni és féltékenykedés nélkül elfogadni az én nőnemű barátaimat.
Amúgy meg ha a tanulás, munka, hobbi olyan helyekhez köt, ahol nagyon erős a másik nem túlsúlya, szinte elkerülhetetlen, hogy ne legyenek közeli barátságaid ellenkező neműekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!