Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Ti elfogadnátok vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti elfogadnátok vagy taszító számotokra?

Figyelt kérdés

Elfogadnátok azt ,hogyha a kiszemelt lánynak több férfi barátja lenne mint barátnője?

Vagy nektek ez nem férne bele?

Hisztek a férfi-női barátságban?

Vagy nem kezdenétek egy ilyen nővel mivel szerintettek nincsen férfi- női barátság?

2022. máj. 8. 21:53
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
35%
Nő vagyok, de miért ne lehetne. Nekem is sok férfi barátom van, sose volt több
2022. máj. 8. 21:54
 2/31 anonim ***** válasza:
85%
Eddigi obszervációim szerint ennek előbb-utóbb majdnem minden esetben félredugás a vége. Őszintén nem tudom, sok függenek tőle mennyire jönnék ki a nővel és mennyire tudom leszűrni, hogy megbízható-e ilyen téren vagy sem.
2022. máj. 8. 21:55
 3/31 anonim ***** válasza:
44%
Elhajtanám a haverjaival együtt az ilyen csajt. El is szoktam hajtani az ilyet ténylegesen, belőlem ugyan nem csinál bolondot!
2022. máj. 8. 21:57
 4/31 anonim ***** válasza:
40%

Miért ne? Féltékenykedjen az akinek nincs önbizalma. :)

Fun fact: Húgomnak CSAK pasi haverjai vannak, elég sok, érdekes egyikkel sem feküdt le. Igen, nagyon jó a kapcsolatunk és erről a témáról IS beszéltünk már vele. Amúgy tényleg régebben olyan barinőket vonzott be, akik kihasználták és átverték (munkaügyben pláne). Azóta nincs is neki egy sem, szerintem téves önreflexiója az egojának, de hát az ő dolga... :)

2022. máj. 8. 22:05
 5/31 anonim ***** válasza:
58%
Ha nem hanyagolná miattam a haverjait, akkor mehetne velük amerre lát.. nélkülem.
2022. máj. 8. 22:12
 6/31 anonim ***** válasza:
41%
Na ezért nincs nektek barátnőtök😂🤣 ugye azzal tisztában vagytok, jogy bármelyiket megkaphatta volna előttetek a csaj? Szánalmas a hozzállásotok, egy ilyen se kéne,aki ilyen maradin gondolkodik.
2022. máj. 8. 22:25
 7/31 anonim ***** válasza:
44%
*hogy
2022. máj. 8. 22:25
 8/31 anonim ***** válasza:
37%

Akkor fogadnám el, ha nem érdekelne komolyan a nő.

Egyébként valószínűleg nem fogadnám el, mert ha egy nő jól néz ki, akkor nincs férfi-nő barátság. Egy szép nővel minden férfi le akar feküdni, és bizony a "barátok" nem bánnák, ha kiütnének engem a nyeregből.

Egyébként ezt nagyon egyszerűen le lehetne tesztelni:

Azt mondanám a nőnek, hogy csókolja meg a legjobb barátját, vagy táncoljon szexin egy bulin nekik, stb. Ha a barátok visszautasítanák, sőt megfeddenék, akkor minden további nélkül lehetne velük időnként. Tudjuk azonban, hogy kb. 95% annak a valószínűsége, hogy nem ez történne, hanem kihasználnák az alkalmat.

2022. máj. 8. 22:37
 9/31 anonim ***** válasza:
64%

A megcsalás nem azzal kezdődik, hogy lefekszik másokkal, hanem a játszmázással. Nincs időd? Bezzeg a Daninak mindig van rám! Nincs kocsid? Bezzeg a Robinak kettő van! Nettó 250? Bezzeg a Bencének 400! 16 cm? Bezzeg a Sanyinak 23, barátilag megmutatta!

Nem is kell, hogy szexeljen velük a csaj. A lényeg, hogy fenyegetve érezd magad és versenyezni próbálj. De hiába, mert mindig lesz, aki túlteljesít. A csaj meg rajtad röhög, ahogy próbálsz mindenkinél jobb lenni. A "barátok" meg vagy szerelmesek belé, vagy csak meg akarják dugni, amit ő vagy hülye észrevenni, vagy elég okos eljátszani, hogy nem veszi észre.

2022. máj. 8. 22:38
 10/31 anonim ***** válasza:
81%
Nem hiszek a ferfi-noi baratsagban, de nem zavarna a sok ferfi "barat", mert nem veletlen vannak friend zone-ban.
2022. máj. 8. 22:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!