Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti elfogadnátok, ha a párotok nem akarna gyereket szülni?
...szívesen fogadna, csak szülni nem szeretne.
Ez mennyire elfogadható általánosan?
Nem rólam van szó.
Én meg sosem akarnék gyereket, sem sajátot, sem örökbefogadottat.
25/f
Attól függ, hogy mit szeretne a férfi. Én személy szerint szeretnék majd gyereket, tehát ha a párom nem akar, akkor nem lenne a párom sokáig, hiszen olyat keresnék, aki szintén akar majd. Nem fogom ráerőszakolni az akaratomat, de egyszerűen nem működne, nem lenne jövője a kapcsolatnak.
Örökbefogadást megtartom azoknak, akiknek nem lehet gyerekük.
Férfiból biztos több ilyen van.
Viszont az férfira is igaz, hogy ha gyereket akar, akkor ott nem lehet akadály.
Évekbe telt, de elfogadtam.
Aztán egy nap közölte, hogy ő gyereket akar, majd mikor nem sikerült 2 perc alatt visszaállítani a gondolkodásom, akkor kirúgott, hogy velem nem lehet tervezni 😂
Nem fogadnám el, szóval vége lenne a kapcsolatnak (ha az komoly, nem pedig laza).
Örökbefogadás: semmiképp. Nem nevelem más gyerekét, és egyébként is lelkes darwinistaként feladatomnak tekintem, hogy terjesszem a génjeimet. Ha az illető ebben nem akar segíteni, ám a szíve joga, de akkor engem többé nem látna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!