Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki házasodik, és gyereket "csinál", rád ez milyen hatással van?
Nálam idősebb és nálam jóval fiatalabb ismerősöknek is már házastársuk és/vagy gyerekük van.
Eleinte rácsodálkoztam, hogy "hű nahát, nem gondoltam volna", most már inkább egyre elkeserítenek ezek az információk.
Lehet nekem sosem lesz, nem kellek senkinek.
Lassan kiöregszem a fiatalságomból, utána már tényleg a kutya sem fog rám nézni.
Hogyan kéne javítanom az esélyeimen, hogy velem is tervezzen valaki egy komoly jövőt? 26N
Gyerekektől undorodom (szaguktól, viselkedésüktől), szóval nem zavar ez a része.
A szerelem elmulasztása viszont kétségbeesetté tesz. Úgy érzem kifutottam az időből.
Én sajnálom őket, mert vége az életüknek. Nem tudják mit vállaltak és miről kell lemondaniuk. A 70%-ukra meg vár maga a pokol: válás, ügyvéd, hitel, ingatlanos, gyerektartás....
Ezektől a szavaktól gondolom titeket is kivert a frász, mert engem igen.
Annyi kiegészítés, hogy előtte sem volt jobb, ami esetleg mégis az olyan hitelből amit ma is nyögünk.
A szerelmet megtaláltam, de se házasodni, se szülni nem szeretnénk, így nem érdekel, hogy másoknak ez már teljesült.
23N
elszomorít, hogy emiatt jól felmentek a lakás árak és még +3 évig lakhatok anyáméknál.
amúgy 26 éves nőként nem kéne egyből kapuzárási pánikkal indítani. de ahogy tetszik.
27f
"csak specifikusak, bogaras vagyok"
Ezzel tudok azonosulni, bár én magamat rigolyásnak nevezem bogaras helyett.
Egy 18-es stat szerint a 40 allataik 70%-ának NINCS GYEREKE.
Pár éve meg már a házasság hete nevű marketing rendezvényt is bevezették mert "annyian házasodnak meg".
Feltéve ha Magyarországról beszélsz.
Lehet hogy Mianmar-ra vagy Kambodzsa-ra igaz ez az állítás. Ezt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!