Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mindenki házasodik, és gyereke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki házasodik, és gyereket "csinál", rád ez milyen hatással van?

Figyelt kérdés

Nálam idősebb és nálam jóval fiatalabb ismerősöknek is már házastársuk és/vagy gyerekük van.

Eleinte rácsodálkoztam, hogy "hű nahát, nem gondoltam volna", most már inkább egyre elkeserítenek ezek az információk.

Lehet nekem sosem lesz, nem kellek senkinek.

Lassan kiöregszem a fiatalságomból, utána már tényleg a kutya sem fog rám nézni.

Hogyan kéne javítanom az esélyeimen, hogy velem is tervezzen valaki egy komoly jövőt? 26N

2019. júl. 29. 20:29
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
54%

Gyerekektől undorodom (szaguktól, viselkedésüktől), szóval nem zavar ez a része.

A szerelem elmulasztása viszont kétségbeesetté tesz. Úgy érzem kifutottam az időből.

2019. júl. 29. 20:32
 2/34 anonim ***** válasza:
80%
Számomra elrettentő példaként szolgálnak. 40F
2019. júl. 29. 20:32
 3/34 anonim ***** válasza:
63%
"Mindenki házasodik, és gyereket "csinál", rád ez milyen hatással van?" - a világon semmilyennel, lévén elvi házasság-ellenes vagyok, és nem vállalnék gyereket az 1990 utáni Magyarországra... de felőlem mindenki pont azt csinál, amit akar...
2019. júl. 29. 20:33
 4/34 anonim ***** válasza:
63%

Én sajnálom őket, mert vége az életüknek. Nem tudják mit vállaltak és miről kell lemondaniuk. A 70%-ukra meg vár maga a pokol: válás, ügyvéd, hitel, ingatlanos, gyerektartás....

Ezektől a szavaktól gondolom titeket is kivert a frász, mert engem igen.

2019. júl. 29. 20:34
 5/34 anonim ***** válasza:
33%

Annyi kiegészítés, hogy előtte sem volt jobb, ami esetleg mégis az olyan hitelből amit ma is nyögünk.

6/34 anonim ***** válasza:
83%

A szerelmet megtaláltam, de se házasodni, se szülni nem szeretnénk, így nem érdekel, hogy másoknak ez már teljesült.

23N

7/34 anonim ***** válasza:
83%
Mint az 1-es. Gyereket nem akarok, férjem meg szerintem nem lesz. Kiöregedtem. Nem magasak az elvárásaim, csak specifikusak, bogaras vagyok. Ez kicsit néha elszomorít. De inkább egyedül, mint mindegy, csak valakivel.
2019. júl. 29. 20:38
 8/34 anonim ***** válasza:
90%

elszomorít, hogy emiatt jól felmentek a lakás árak és még +3 évig lakhatok anyáméknál.

amúgy 26 éves nőként nem kéne egyből kapuzárási pánikkal indítani. de ahogy tetszik.

27f

2019. júl. 29. 20:41
 9/34 anonim ***** válasza:
70%

"csak specifikusak, bogaras vagyok"

Ezzel tudok azonosulni, bár én magamat rigolyásnak nevezem bogaras helyett.

2019. júl. 29. 20:42
 10/34 anonim ***** válasza:
82%

Egy 18-es stat szerint a 40 allataik 70%-ának NINCS GYEREKE.

Pár éve meg már a házasság hete nevű marketing rendezvényt is bevezették mert "annyian házasodnak meg".

Feltéve ha Magyarországról beszélsz.

Lehet hogy Mianmar-ra vagy Kambodzsa-ra igaz ez az állítás. Ezt nem tudom.

2019. júl. 29. 20:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!