Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mindenki házasodik, és gyereke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki házasodik, és gyereket "csinál", rád ez milyen hatással van?

Figyelt kérdés

Nálam idősebb és nálam jóval fiatalabb ismerősöknek is már házastársuk és/vagy gyerekük van.

Eleinte rácsodálkoztam, hogy "hű nahát, nem gondoltam volna", most már inkább egyre elkeserítenek ezek az információk.

Lehet nekem sosem lesz, nem kellek senkinek.

Lassan kiöregszem a fiatalságomból, utána már tényleg a kutya sem fog rám nézni.

Hogyan kéne javítanom az esélyeimen, hogy velem is tervezzen valaki egy komoly jövőt? 26N

2019. júl. 29. 20:29
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Még csak 22 vagyok, de már lassan egy bölcsi csoportnyi gyerek született, vagy éppen útban van. A legviccesebb az egészben, hogy alig voltak együtt még fél évet sem aztán jött a gyerek máshol meg a házasság. Mi meg a barátommal (5 éve vagyunk együtt) csak nézünk, hogy hova ez a sietség. Persze mi is komolyan gondoljuk a dolgokat, de tisztába vagyunk azzal, hogy felesleges sietni a házassággal meg a gyerekkel. Még bőven évekig ráérünk. Én egyáltalán nem irigykedek az ismerőseimre, volt osztálytársakra. Ez inkább megerősít abban, hogy még fiatalok vagyunk és ráérünk.
2019. júl. 29. 23:08
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Én is ugyanezt látom, kérdező. Mindenhol jön a gyerek, hàzasodnak. Szerintem az egyszerű ok, ahogy a 12-es is leírta az, hogy felgyorsítanak mindent. Már 2-3 hónap után összebútoroznak, fél év vagy 1 év után házasság, sokszor gyerek 2 év után. A mai fiatalok elképesztően meggondolatlanok nem terveznek, látna hosszú távra előre, hanem "csináld, ahogy jól esik éppen, élvezd az életet" mentalitásúak. Nekem nem egy ismerősöm van, ahol a jegyben járás alatt már szétmentek (milyen komoly lehetett a jegyesség), sőt váltak is (a rekord 2 hónapos házasság!), meg egyébként is ha válnak, leszarják, ma ennek nincs akkora súlya, maximum ha válnak és belép a vagyonjog, na akkor szoktak nagyot nézni, hogy de erről ők nem tudtak, hogy ez így van.

Én 27 vagyok, sokszor értetlenül állok ezen esetek előtt, de mindenki a maga életének kovácsa, majd kiderül nekik mit hoz a jövő, lehet te sokkal boldogabb leszel és megtalálod nagyobb eséllyel az igazit. Kitartást!

2019. júl. 29. 23:33
 23/34 MolotovPunk ***** válasza:
100%

Manapság a házasságok kb fele válással végződik.Ismeretségi körömben is tapasztaltam ezt.Sok cirkusz van válásokból is.Kié legyen a kocsi,kié a ház.Stb...Nem vagyok házasságpárti és utódot sem akarok.Sok velem korú 30 éves embernek nincs gyereke és emellett nem házas.Tehát nem vagyok-vagyunk ezzel egyedül.

31/F

2019. júl. 30. 00:06
 24/34 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Annyit még hozzátennék,hogy 26 évesen még ne parázz azon,hogy miért nincs párod és gyereked.Nem futottál ki még az időből,de hogy legyen kapcsolatod később ahhoz neked is kéne tenned lépéseket.
2019. júl. 30. 00:09
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Anno 14 évesen átéltem ahogy anyám és apám elég csúnyán váltak el. Mert utóbbi egy pszichopata állat volt aki rendszeren vert engem és a tesómat.

Anyámnak ebből lett elege és elváltak. Amiket akkor átéltem (és még a válás előtt) még élek nem felejtem el.

Soha nem kívánok házasodni, most is egyedül élek.

Ha ezt nem érted valszeg nem egy bántalmazott gyerek voltál.

2019. júl. 30. 00:32
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

Rohadtul hidegen hagynak mások dolgai. Így a házasság is, ami szép hagyomány, de nem több (néhány jogi előnye-hátránya is van persze). Én általában jól érzem magam attól, és többnek is érzem magam másoktól, hogy nem hiszek a mesékben, amiket a házasság idealizálásáról szőttek.

Elavult berendezkedésnek tartom.

Mások idegesítő gyerekei meg pláne nem érdekelnek. Amint valaki elkezd vagizni a pujájával, már kapcsolom is ki a követést.

Ezek persze nem jelentik azt, hogy én nem élnék éppen régóta tartó komoly kapcsolatban, vagy ne szeretnék egyszer majd sok gyereket.

Inkább csak annyit jelent, hogy ezek a dolgok számomra érdektelenek. Nincs hatással rám.

2019. júl. 30. 00:58
 27/34 anonim ***** válasza:
92%
Lexarom
2019. júl. 30. 01:23
 28/34 anonim ***** válasza:
89%

Lányok! Álljatok már le erről az esküvő-gyerek parától! Mind végigparázzátok a 20-as éveitek végét. Megmondom nektek: nem lesz jobb az életetek esküvő és gyerek után sem. Sőt, 50% az esély rá hogy elváltok egyszer a pasitól. És most azt gondoljátok, hogy ez veletek ez nem fordulhat elő, de közlöm, hogy igen.

Éljetek már egy kicsit, és ne ezt a görcsös rástresszelést nyomjátok.

2019. júl. 30. 09:02
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Háááát... az élve születések számának alakulása valahogy nem támasztja alá a Kérdező alaptézisét, miszerint "Mindenki házasodik, és gyereket "csinál""

2019. júl. 30. 10:07
 30/34 anonim ***** válasza:
77%
... a tavalyi éppen a 3. legrosszabb év volt a gyerekszülések számát illetően, csak 2011-ben és 2013-ban született kevesebb gyerek Magyarországon...
2019. júl. 30. 10:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!