Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év körüli lányok (aki hasonló cipőben jár mint én) titeket nem zavar, hogy a facebook tele van azzal, hogy a korosztályunk most házasodik, terhes, mindenki el van jegyezve, nekünk meg még pasink sincs?
30 évesen én nőnek tartom magam, nem lánynak.
Egyébként nem érdekel, kinek hogy alakul az élete, nekem így alakult, nem ugyanazok voltak a körülményeim, mint másoknak. Egyébként van olyan volt osztálytársnőm, aki már váláson is túl van. Ez nem versenyfutás.
Engem addig zavart, amig ki nem koltoztem kulfoldre, ahol a nok meg 35 eves korukban is elik vilagukat es nincs bennuk ez a nagy kapuzaras elotti panik mar a huszas eveiktol, h ferjhez kell menni, meg gyereket kell szulni. 28 evesen hagytam ott a volegenyem, m nem ereztem jol magam a kapcsolatban, es tudtam, h nem lesz jo, ha hozzamegyek ahhoz a srachoz. Megtehettem volna, h csak a posztok, meg a kepek kedveert megis hozzamegyek, h elmondhassam, h mar en is ferjnel vagyok, de szanalmas egy eletem lett volna, az tuti.
Az osszes ismeretsegi koromben levo huszas eveiben hazasodott lany/no, mar vagy valik, vagy vergodik a hazassagaban. Egyiknek sem lennek a helyeben.
Az egyik csaj ismerosom nyaron ment ferjhez 3 honapos kapcsolat utan...no comment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!