Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korulottem mindenki hazasodik, nekem meg kapcsolatom sincs (nem is volt), ketsegbe kene esnem?
Nem kell...
Nálunk egyii idős koromban amúgy 3 gyerek volt összesen a gimiből és általánosból, de mindkettő speciális eset,
Házasság később, nálunk most indult be 25-26 körül, babák terén is (mi is most házasodtunk.
21,5 voltam amikor megismertem a férjemet ő pont akkor volt 22..
Tehát tenyleg nem vagy elkésve:)
Dehogy kell. Nálunk is volt egy ilyen hullám, aztán most 25 körül megint. De azt is pontosan tudom, hogy az első hullámból hány házasság tart már erősen a végkifejlet felé.
Szerintem én inkább majd a 30-as hullámhoz csatlakozom. Addig meg max. babázom az ismerősök gyerekével. De inkább ez, mint 30 éves koromra elvált kétgyermekes anyának lenni :)
10 év múlva téged fognak irigyelni.
Egyáltalán nem vagy elkésve, tanulj csak. Én sem gondolom, hogy az osztálytársaid így tervezték, egyszerűen csak becsúszott, vagy nem tudom, felelőtlenek, szülnek a semmire.
Nem fogsz kicsúszni. Várd meg a megfelelő embert. Ha 30 éves korodban jön, akkor hiába vállalnál most gyereket valaki mással, csak azért, hogy ne fuss ki az időből.
Nem kell!
Mi a fenének akarsz 22 évesen házasodni? :)
Majd irigyelnek, miután elváltak :)
Akkor mit mondjon barátnőm 27 éves és a szüleivel él. Bár dolgozik de egyedül nem akar fenntartani egy albérletet. Gyerek, házasság tervben sincs és mindenki elkelt már körülötte. Egyik barátnőnk 27 évesen a 3. babáját várja.
Egyébként nem olyan nagy dolog az egyetem én kb ezerszer megbántam hogy jelentkeztem, sőt életem legnagyobb hibájának tarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!