Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korulottem mindenki hazasodik, nekem meg kapcsolatom sincs (nem is volt), ketsegbe kene esnem?
Szerintem a 9-es észhuszár még életében nem látott egyetemet belülről, csak magának próbálja bizonygatni, hogy jól tette, hogy lusta maradt.
15-ös voltam.
8
ilyen hozzáállással remélem te a büdös életben nem fogsz megházasodni... mert előre sajnálnám a házastársadat.
Elég undorító hozzászólás volt.
Kérdező:
Irigykedni nem kell. Majd eljön a te időd is:) Mi is fiatalok voltunk a férjemmel amikor megházasodtunk. Bár inkább ő. 22 éves volt. Én 25.
Amúgy a barátnőim, akiket barátoknak hittem el is hagytak mikor férjhez mentem...beszerveztek egy másik csajt akinek csak vőlegénye van. Az esküvőm után velem már nem törődtek, nem hívtak találkozni sehova, csak a másik csajt. És mindezt azért mert én voltam az első a csapatból aki férjhez ment...
Hát ha nekik ez jó akkor csinálják. Én legalább megszabadultam az olyanoktól akik nem a barátaim, csak megjátszották magukat.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!